Lita Dumitru a invins cancerul, ajuta-l sa invinga datoriile! Unul dintre cei mai mari fotbalisti din istoria Romaniei are nevoie de ajutor, iar Florin Gardos a demarat o campanie

Lita Dumitru a castigat "meciul vietii", insa are in continuare nevoie de ajutor. Unul dintre cei mai mari fotbalisti din istoria fotbalului romanesc, "Nea Lita" are de inapoiat 17 mii de euro in urma operatiei de cancer pe care a facut-o in Germania.

"A dat zeci de goluri, a antrenat sute de fotbalisti si a facut o tara intreaga fericita. Cand a aflat ca are cancer, s-a imprumutat pentru operatie. A scapat de moarte, dar acum e ingropat in datorii. E un roman ca lumea si numele lui e Lita Dumitru. E antrenorul care m-a lansat si caruia o sa-i fiu mereu recunoscator. Acum, simt ca e datoria mea sa-l scap de datorii. A castigat cel mai greu meci din viata, hai sa-l ajutam cu o prima! Va multumesc, romani ca lumea!" - asa suna mesajul inregistrat de Florin Gardos in care face apel la microbistii si la "romanii ca lumea" pentru a ajuta unul dintre cei mai mari fotbalisti romani.

Lita Dumitru a trecut prin mari greutati in ultimul an, dar a razbit mai puternic. "Nea Lita" a castigat lupta cu boala, insa a ramas cu datorii mari.

Fostul mare jucator si antrenor a aflat anul trecut ca are cancer la prostata si, dupa cum chiar el a povestit, a trecut prin momente crunte: "Eu nu am fost niciodata bolnav, alerg de trei ori pe saptamana, joc tenis, sunt puternic. Cand am aflat, am fost devastat, mi-a fost frica ca o sa mor".

Lita Dumitru a driblat insa moartea si boala asa cum o facea pe vremuri cu adversarii si a scapat, dupa ce s-a operat in Germania. Acesta a ramas insa cu datorii, fiind nevoit sa achite 23 de mii de euro pentru operatia care a insemnat meciul intre viata si moarte.

Din suma intreaga, 6.000 de euro au fost acoperiti de Florin Gardos, Gigi Becali si primarul Chiajnei, Mircea Minea.

Acum, fostul fotbalist se teme insa ca isi va pierde casa, pentru ca nu mai are de unde sa-si achite datoriile.

Pentru a-l ajuta, Florin Gardos, ambasadorul "Romani ca lumea" a demarat o campanie si i-a invitat pe toti fanii sai sa ajute cu cat le permite buzunarul.

Toti cei care vor sa-l ajute pe Lita Dumitru o pot face aici

RON: RO19BRDE441SV37413134410

EUR: RO10BRDE410SV50798514100

USD: RO28BRDE441SV03481384410

"M-am gandit ca o sa mor. A fost cel mai greu moment din viata mea." Asta si-a spus fostul mare fotbalist, Lita Dumitru,...

Posted by Români Ca Lumea on Thursday, January 21, 2016
VIDEO PROTVPLUS.RO

De ce nu a fost reținută șoferița care a lovit mortal două fete pe trotuar, în cartierul Andronache
BRAT

Modifică setările cookies