Elena Udrea ACS Corbeanca Adrian Alexandrov ilie stan Liga IV Fotbal intern

GALERIE FOTO Lăsați-l pe Ilie Stan! Iubitul actual al Elenei Udrea este un fotbalist în activitate

El evoluează la ACS Corbeanca, codașa din județul Ilfov.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Noiembrie 2021, 09:52
Data actualizarii: Duminica 28 Noiembrie 2021, 09:59

Adrian Alexandrov (34 de ani), iubitul Elenei Udrea și tatăl fetiței acesteia, este fotbalist activ în Liga 4 din Ilfov. Cei doi au petrecut o vacanță de vis în Mykonos, destinație de top în rândul bogaților.

Alexandrov evoluează ca fundaș central la codașa campionatului, ACS Corbeanca, echipă care la sfârșitul turului are o singură victorie și în rest numai înfrângeri. 

Printre rivalele din Seria 1 se numără CS Ciorogârla, care a câștigat meciul direct cu 15-3!

Ilfovsport: ”A jucat o repriză și a fost supus la mari presiuni de adversari”

Ilfovsport scrie că Adrian Alexandrov este considerat vedeta echipei de președintele clubului din Corbeanca, Daniel Marin. ”Este vedeta echipei, fără îndoială, însă este un tip modest și la locul lui”, a spus oficialul pentru sursa citată. 

Într-un meci cu Școala de Fotbal ARD Snagov, ”Alexandrov n-a jucat decât o repriză, timp în care a fost supus la mari presiuni de către tinerii de la Snagov, care au marcat patru goluri în primul mitan”, a mai precizat Ilfovsport. 

Ar fi fost iubita lui Ilie Stan

Elena Udrea (47 de ani), fost ministru al turismului și al dezvoltării regionale, a fugit în 2018 din România, după ce i s-au deschis mai multe dosare penale. A fost reținută însă în Costa Rica, în baza unui mandat Interpol, și acum se află din nou în țară.

Ea a fost căsătorită cu omul de afaceri Dorin Cocoș, tatăl unui fost fotbalist de la Dinamo II. 

De notorietate este legătura pe care Elena Udrea a avut-o în tinerețe cu fostul jucător stelist Ilie Stan, acum antrenor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!