Probleme pentru Kylian Mbappe! Incert înainte de Campionatul European

kylian mbappe campionatul european nationala frantei Fotbal intern 4. Kylian Mbappe (PSG)
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Iunie 2024, 18:25
Data actualizarii: Duminica 09 Iunie 2024, 18:32

Probleme de sănătate pentru Kylian Mbappe înainte de Campionatul European din Germania.

Kylian Mbappe a lipsit de la antrenamentul echipei Franței de sâmbătă, cu o zi înainte de ultimul meci amical dinaintea Euro 2024 împotriva Canadei. Căpitanul echipei naționale suferă de dureri de spate.

Mbappe nu a participat la sesiunea de antrenament de sâmbătă seară de la Matmut-Atlantique. Atacantul a urmat un program individualizat în sală. 

Potrivit surselor, citate de MCSport, jucătorul lui Real Madrid se confruntă cu o problemă la spate de 72 de ore, de la meciul cu Luxemburgul.

Starea lui va fi reevaluată duminică

Mbappe se confruntă cu dureri persistente pe care le tratează alături de medicii echipei naționale încă de la începutul cantonamentului. Deși sursele spun că nu este nimic grav, nu se vor lua riscuri cu privire la participarea sa la meciul de duminică seară împotriva Canadei. Staff-ul va oferi o nouă actualizare duminică dimineață.

Jucătorul care tocmai a semnat cu Real Madrid - după ce și-a încheiat contractul cu PSG - a fost titular și căpitan împotriva Luxemburgului, miercuri, reușindă să marcheze un gol și să ofere o pasă decisivă.

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!