FOTO ȘI VIDEO Kira Hagi, mesaj puternic îndreptat spre Gheorghe Hagi 

Kira Hagi farul Farul campioana Gheorghe Hagi Fotbal intern
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 22 Mai 2023, 14:49
Data actualizarii: Luni 22 Mai 2023, 15:28

Farul a devenit campioana României, după 3-2 cu FCSB, duminică, la Constanța. 

Cu o etapă înainte de finalul Superligii, formația de la malul mării și-a asigurat matematic titlul.

A învins-o pe FCSB cu 3-2, după ce a fost condusă de gruparea roș-albastră cu 2-0 după primele 20 de minute de joc. Ianis Hagi i-a transmis un mesaj din Scoția lui Gică Hagi, în timp ce fiica managerului de la Farul, Kira Hagi, a scris un mesaj cu bătaie lungă. 

Proiectul lui Hagi de la Ovidiu scoate în continuare campioni pe bandă rulantă. 

Kira Hagi, mesaj pentru Hagi și campionii lui

Pe rețelele sociale, Kira Hagi a transmis un mesaj scurt pentru a evidenția peformanța tatălui său, Gheorghe Hagi.

”Campionii creează campioni”, a scris Kira, fiica lui Gică Hagi. "Soţia mă suportă şi copiii. Ce mesaj să-i dau ei? Am cheltuit toţi banii. M-a lăsat să fac asta. Copiilor mei...Ianis a dat gol azi...Ce pot dori mai mult?", a pus Hagi la Digisport.

Căsătoriţi din 1995, Gheorghe şi Marilena Hagi au doi copii, Kira şi Ianis. Kira este actriţă, iar Ianis joacă a Glasgow Rangers, iar duminică a marcat un gol în meciul cu Hibernian.

Kira Hagi, actriță și pictoriță

Fiica lui Gheorghe Hagi e actiță, dar în ultimii ani și-a cultivat și pasiunea pentru pictură. Sport.ro a fost anul trecut la un eveniment în care Kira Hagi și-a prezentat tablourile alături de artista Ioana Mocanu. 

"Actoria și pictura sunt complementare. Pictura a fost o activitate mult mai personală și intimă, pentru mine. Pictezi acasă, cu gândurile tale, cu emoțiile tale. Cred că e un lucru mult mai personal. Nu credeam că se vor naște proiecte atât de frumoase alături de prieteni foarte buni. O admir pe Ioana foarte mult pentru curajul ei și forța ei de a se ridica din momente foarte dificile. 

Ioana pictează și ea, așa ne-am întâlnit. Am vorbit mult despre artă, filosofie... Aceste conversații s-au transformat în această expoziție. Sunt foarte multe ore de muncă aici, dar orele se calculează altfel atunci când scrii și când pictezi. 

Se poate spune că se pierde noțiunea timpului. Pe de altă parte, ai nevoie de acele 10.000 de ore ca să aprofundezi domeniul. Familiile noastre au fost întotdeauna alături de noi și ne încurajează. Sper ca lumea să viziteze această expoziție", a declarat Kira Hagi pentru Sport.ro, la un eveniment în care și-a prezentat tablourile. 

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!