Fotbal intern

GALERIE FOTO Killer-ul FCSB-ului, în culmea fericirii! Cum a răspuns când a fost întrebat despre golul marcat din ofsaid

Voluntari - FCSB 2-2 | Elevii lui Toni Petrea nu mai sunt la mâna lor. CFR poate deveni campioană mâine dacă o învinge pe Universitatea Craiova.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Mai 2022, 23:15
Data actualizarii: Sambata 14 Mai 2022, 23:47
  • Au marcat Cordea ’44 şi Tănase ’71 pentru FCSB, respectiv Nemec ‘45+2 şi Costin ’88 pentru FC Voluntari.

FCSB a fost egalată pe final de meci de Cristi Costin și a acumulat doar un punct, ajungând la 53 de puncte, cu unul mai puțin față de CFR, 54. Tot într-un meci din penultima etapă a playoff-ului, CFR va juca mâine, pe teren propriu, cu Universitatea Craiova. În cazul unei victorii, elevii lui Dan Petrescu sunt campioni cu o etapă înainte de final.

La faza golului egalizator marcat de Costin, extrema Voluntariului a plecat dintr-o poziție de ofsaid de lângă Andrei Miron.

Killer-ul FCSB-ului, în culmea fericirii! Cum a răspuns când a fost întrebat despre golul marcat din ofsaid

Cristi Costin a declarat la finele meciului că supradoză de ambiție a fost determinantă pentru Voluntari după ce multe voci au susținut că FCSB va lua ușor cele trei puncte.

"Noi ne-am făcut treaba, nu am fost pentru x sau y, ăsta e fotbalul!  Toată lumea se aștepta să pierdem, nu ne-a dat speranțe nimeni în seara asta și am vrut să demonstrăm câ suntem buni, după acel 0-4 cu ei.

N-am vrut să plecăm cu capul plecat. Sincer, nu știu dacă a fost ofsaid, nu știu dacă a dat atacantul nostru sau al lor (n.r.: în minge), îi dau credit tușierului", a declarat Cristi Costin, la finalul meciului. 

FC Voluntari: M. Popa – Meleke (Costin ’33), Tamaş (Achim ‘7), Armaş – Ricardinho, Tavares, Droppa (Merloi ’74), I. Gheorghe, Al. Vlad – Nemec (Olawale ’74), Marcelo Lopes (L. Fulop ’74). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, I. Cristea, Miron, Radunovic – Olaru, Şut (Stoica ’89), Fl. Tănase – Cordea (Dumiter ’80), Mamut (Edjouma ’46), Oct. Popescu (V. Gheorghe ’76). Antrenor: Toni Petrea.

Cartonaşe galbene: Nemec ’33, Vlad ’58, Droppa ’60, Achim ’85, Popa ‘90+4 / Miron ‘23

Arbitri: Horaţiu Feşnic – Valentin Avram, Ferencz Tunyogi – Iulian Dima

Modifică setările cookies