VIDEO EXCLUSIV Șicanele dintre Sorin Cârțu și Mihai Stoica s-au mutat pe Instagram: „A fost o ironie fină!”

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 11:31
Data actualizarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 15:10

FCSB s-a impus cu 3-2 contra Universității Craiova, în etapa a 17-a a Ligii 1.

După meciul câștigat de FCSB contra Botoșaniului, 3-1, Sorin Cârțu a declarat că nu a vizionat partida, dând de înțeles că jocurile între cele două grupări erau deja făcute. 

Această declarație l-a înfuriat pe Mihai Stoica, care a precizat: „Ca să spui că a fost blat la noi, dacă te-ai uitat la meciuri de fotbal în viața ta sau măcar la ăsta, ori ești rău intenționat, ori nu înțelegi fotbalul, ori ești prost de bubui”, a dezvăluit Mihai Stoica pentru telekomsport. 

Iar de la această declarație a managerului general al FCSB-ului, a început o întreagă șicanare între cei doi oficiali, Sorin Cîrțu replicând: „Aș avea o problemă dacă analizele le-am face la fel. Se uită într-o cutie de carton”, a vorbit președintele Universității Craiova pentru fanatik. 

Victoria FCSB-ului cu gruparea din Bănie, 3-2, din etapa a 17-a a Ligii 1, l-a făcut pe Mihai Stoica să îl „înțepe” din nou pe Sorin Cârțu, de data aceasta pe Instagram

Mi-a trimis acum pe Instagram Mihai Stoica o ironie fină. Spune acolo: 'Te pup, Sorinaccio, vă pupă toți steliștii'.

 Are dreptate cu statistica. Sunt foarte multe înfrângeri. Cel puțin 8 victorii pe care FCSB le are cu noi după minutul 89. Una a fost cu mine pe bancă, în 2015, când Comănescu a dat un penalty aiurea că i-a semnalizat tușierul”, a spus Sorin Cârțu la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Clasamentul Ligii 1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!