ISTORIE de 60 de ani distrusa in 60 de secunde! ZIUA in care Dobrin plange pentru culorile pe care le-a iubit! FC Arges DISPARE!

Autor: Sport.ro
Marti 06 August 2013, 13:25

	ISTORIE de 60 de ani distrusa in 60 de secunde! ZIUA in care Dobrin plange pentru culorile pe care le-a iubit! FC Arges DISPARE!

FC Arges este la un pas de distrugere, dupa ce a ramas fara patroni si nu se va mai inscrie in Liga a II-a.

Finalul. Ceva la care marele Dobrin nu s-ar fi gandit niciodata ca se poate la FC Arges. Echipa pentru care a dat totul, clubul alaturi de care a stralucit, este la un pas de implozie, sau explozie, depinde cum privesti problema.

Anuntul a fost facut deja: Fc Arges nu se va mai inscrie in Liga II la anul. Adica moare.

La 60 de ani de la infiintare un club de traditie in Romania se va desfiinta, chiar de ziua lui. Ca un facut, tot 60 e si varsta la care Dobrin a plecat dintre noi.

FC Arges este echipa care l-a dat Romaniei pe marele Dobrin, omul care a stat in spatele celor doua titluri din 1972 si 1979, victoria cu Valencia lui Kempes sau egalul cu Aberdeenul lui Sir Alex Ferguson. Marele Santiago Bernabeu a venit in Romania si l-a implorat pe Ceausescu sa il lase pe Dobrin la Real Madrid. Din pacate, dictatorul a refuzat.

Scoala de fotbal de la Pitesti a dat nume importante in fotbalul romanesc si dupa Dobrin, jucatori ca Mutu, Neaga, Dani Coman sau Cristi Tanase.

DIICOT infirmă soluția de clasare a dosarului ”10 august”, în cazul şefilor Jandarmeriei
BRAT