FC Arges MOARE! Mutu vrea sa-si salveze fostul club: "Sunt gata sa bag bani, cine il conduce sa ma sune!"

Autor: Sport.ro
Vineri 24 Mai 2013, 12:12

►Froch traieste visul interzis al lui Bute! Froch vs Kessler, sambata 21:30, in direct Sport.ro si Voyo.ro

Familia Penescu nu mai e dispusa sa bage bani la FC Arges, dar nimeni nu a dorit sa preia fosta echipa a lui Dobrin, nici macar gratis.

Totul a inceput cu arestarea lui Cornel Penescu, moment in care investitiile in club s-au oprit. Fiul acestuia a incercat sa-l tina pe linia de plutire in liga a doua, dar acum s-a saturat si a anuntat ca il va lasa sa moara.

"L-am oferit Primariei gratis, nimic. Nimeni nu vine sa bage bani aici. Avem doar 150.000 de euro datorii, o nimica toata pentru cine vrea sa investeasca serios",
a declarat Andrei Penescu in Gazeta Sporturilor.

Adrian Mutu a aflat insa de pericolul disparitiei clubului la care a debutat si anunta ca e gata sa contribuie la salvarea sa.

"Nu trebuie sa se intimple asta! Acolo am crescut, de acolo am amintiri extraordinare, debutul in prima liga si in cupele europene, n-as vrea ca lucrurile sa ramina asa.
Cine conduce acum clubul sa ma sune, sint gata sa ajut prin orice cai pentru ca Argesul sa traiasca! Inclusiv financiar, macar pentru o tranzitie! Am mai avut in urma cu vreo cinci ani o incercare de a prelua clubul, oferisem atunci 1,5 milioane de euro, dar n-am ajuns la o intelegere",
a declarat Mutu.

Ședință pentru rectificarea bugetară la Cotroceni. Iohannis se întâlnește cu Orban și Cîțu
BRAT