Ionel Ganea l-a făcut praf pe Gică Popescu: ”Caracter zero!”

Ionel Ganea Gica Popescu Fotbal intern Ionel Ganea
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Mai 2024, 16:12
Data actualizarii: Vineri 24 Mai 2024, 16:11

Ionel Ganea a avut 45 de selecții la naționala României și și-a agățat ghetele în cui în 2011, la Sănătatea Cluj.

Fostul internațional român a avut o declarație acidă la adresa lui Gică Popescu, președintele celor de la Farul Constanța. Ionel Ganea a precizat că la meciul de adio al Generației de Aur ar fi trebuit invitați mai mulți foști componenți ai primei reprezentative.

Ionel Ganea l-a făcut praf pe Gică Popescu: ”Caracter zero!”

De asemenea, ”Ganezu” a ținut să puncteze că Gică Popescu ar fi trebuit ca măcar să invite pe Arena Națională, la meciul de adio, câțiva foști internaționali români.

”Dacă faci un asemenea eveniment, ar trebui să judeci că o generație are vreo 20 de ani. Și meritau să fie chemați și alți fotbaliști care în acea perioadă au scris istorie pentru echipa națională. Eu, unul, nu cred că doar m-am plimbat pe la lot. La fel, de ce nu vor fi acolo Mutu, Chivu, Lobonț? Să nu-mi spună mie că e un meci dedicat doar celor de la Cupa Mondială din 1994! Că Adi Ilie, Sabău sau Lăcătuș n-au fost în America, da?

Meritam să fim măcar invitați, nu neapărat să stăm pe bancă sau să jucăm. Îi era greu lui Popescu să distribuie 20-30 de invitații pentru foști colegi exact din acea perioadă? Dar, pentru a spune lucrurilor pe nume, Popescu e un individ cu caracter zero! Dintre foștii mei colegi, are cel mai josnic caracter. Asta ca să fiu ponderat în cuvinte!

Popescu e o mare dezamăgire ca om. Un fotbalist extraordinar, dar un om lipsit complet de respect. Îl interesează numai banii. Dacă ies lovele, ești prietenul lui cel mai bun. Dacă nu, ești un mare dușman! N-ar strica să aflați, de exemplu, că firma care vinde acum tricourile pentru eveniment e a lui și a fiicei lui. Eu așa știu! E <fiert> pe <cașcaval>! Aș putea să zic mai multe despre Popescu, dar mă abțin, deocamdată. Am văzut, de exemplu, ce mare afacerist e cu Școala lui de fotbal de la Craiova. Un eșec total! Câte zeci, sute de talente s-au pierdut inutil acolo!”, a spus Ionel Ganea, potrivit sportpesurse.ro.

Lotul României la meciul de adio

Portari: Florin Prunea, Bogdan Stelea

Fundași: Gică Popescu, Iulian Filipescu, Miodrag Belodedici, Dan Petrescu, Tibor Selymeș, Gheorghe Mihali, Răzvan Prodan (fiul lui Didi Prodan)

Mijlocași: Gheorghe Hagi, Dorinel Munteanu, Costel Gâlcă, Basarab Panduru, Ioan Ovidiu Sabău, Ovidiu Stângă, Ionuț Lupescu

Atacanți: Marius Lăcătuș, Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Ion Vlădoiu, Viorel Moldovan, Adrian Ilie

Antrenori: Anghel Iordănescu, Gabi Balint

Medic: Pompiliu Popescu 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!