mihai nesu FCSB Steaua Bucuresti Fotbal intern

Inima lui este "roș-albastră"! Mihai Neșu, discurs memorabil: „Asta a fost o dovadă a dragostei lor față de mine”

Mihai Neșu a fost un jucător important al Stelei București (n.r. actuala FCSB), însă s-a accidentat teribil la unul dintre antrenamentele formației neerlandeze, FC Utrecht.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Septembrie 2022, 22:10
Data actualizarii: Joi 22 Septembrie 2022, 22:05

Mihai Neșu a suferit un atac în luna mai a anului 2011, când s-a tamponat de Alje Schut și a rămas întins pe teren, suferind o accidentare teribilă: ruptură de vertebră cervicală.

De 11 ani, fostul fotbalist este în scaun cu rotile. Acum, Neșu a povestit cum conducerea FCSB-ului îi oferă un procentaj din impozitul pe salariu și a reamintit momentul în care în 2012, echipa evolua cu "Mihai Neșu Foundation" pe piept.

Neșu: „A fost o dovadă a dragostei lor”

„Da, când vin la București, fiindcă îmi sunt dragi foștii colegi. MM, Făiniși (n.r. - ofițerul de presă al FCSB), Cătălin maseurul, nea Fane ... Acum a fost și „Dicanu” (n.r. Nicolae Dică), sunt oameni cu care am avut... (n.r. - amintiri comune).

N-am cum să nu mă duc. Am un respect și o dragoste foarte, foarte mare față de acești oameni. Cu bucurie mă întâlnesc cu ei, ne vedem și mai povestim, ne dăm și mesaje. 

În 2012, când a fost Reghecampf antrenor, au jucat cu Mihai Neșu Foundation pe piept, a fost o altă dovadă a dragostei lor, a lui MM și a celor care au luat decizia asta față de mine. 

În plus, de 4-5 ani, toată echipa și toți angajații clubului ne direcționează acei 3,5% din impozitul pe salariu. Sunt foarte mulți bani fiindcă ei au salarii mari și atunci din acei 3,5% se adună ceva bani.”, a spus Mihai Neșu, potrivit GSP.ro.

Cariera lui Mihai Neșu

În 2001, Mihai Neșu a făcut pasul la echipa mare a Stelei București și a bifat 104 apariții în șapte ani. Fostul fotbalist a reușit să se impună o singură dată pe tabela de marcaj și a pasat decisiv în trei situații.

În vara anului 2008, fundașul stânga a fost cedat la FC Utrecht pentru 1.2 milioane de euro, moment în care cota sa pe piață, conform site-urilor de specialitate, era de 450.000 euro. 

În 2010, valoarea pe piață a lui Neșu a atins 1.5 milioane. În Țările de Jos, fostul jucător de fotbal a participat în 104 meciuri, a marcat două goluri și a oferit două assisturi.

Modifică setările cookies