Incredibil! Cum l-a ratat Copos pe Adrian Cristea!

Autor: Sport.ro
Marti 24 Noiembrie 2009, 13:35
Incredibil! Cum l-a ratat Copos pe Adrian Cristea!

A devenit deja o obisnuinta in Giulesti - Rapidul sa rateze in ultima clipa jucatori romani care au devenit vedete ale nationalei. A fost Chivu si Mutu. Ultimul pe lista, Adrian Cristea de la Dinamo.

Contra pleaca de la Getafe din iarna: "Se intoarce la Dinamo!"

Pe locul doi in campionat, Rapidul nu a stat cu mainile in san atunci cand a vazut anuntul de mica publicitate al lui Adrian Cristea. La auzul vestii ca Printul Cristea vrea sa plece de la Dinamo, antrenorului Rapidului, Nicolae Manea, a spus ca-l doreste pe fotbalistul in Giulesti.

Ce nu stie insa Nicolae Manea e ca Rapidul a fost aproape sa-l ia pe Adrian Cristea de la Poli Iasi in 2004 inainte sa ajunga la Dinamo. 

Copos s-a inteles in 2004 cu Poli Iasi pentru transferul lui Adrian Cristea. Mai ramanea insa sa semneze si cu jucatorul. Zgarcit, cum il stie multa lume, Copos a oferit o suma pentru salariul lui Adrian Cristea, insa jucatorul a cerut cu 3000 de dolari mai mult. Copos a refuzat din start propunerea lui Cristea si pe fir a intrat Dinamo, care i-a oferit suma dorita de fotbalist si l-a luat in Stefan cel Mare.

Lui Copos ii pare rau acum si vrea ca in aceasta iarna sa-si faca un cadou de Craciun - cumpararea lui Adrian Cristea si Zicu de la DInamo.

 

Iohannis: ”Vă rog pe toți, purtați mască, păstrați distanța, ca să scăpăm de această epidemie”. Ce spune despre interlopi
BRAT