Farul Constanta Champions League Helmut Duckadam Fotbal intern Helmut Duckadam

Helmut Duckadam, verdict crunt după eliminarea Farului din UCL

Farul Constanța a fost eliminată încă din primul tur preliminar pentru calificarea în grupele UEFA Champions League.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Iulie 2023, 20:28
Data actualizarii: Miercuri 19 Iulie 2023, 20:27

Elevii lui Gică Hagi au câștigat cu 1-0 la Constanța în fața celor de la Sheriff Tiraspol, dar nu au făcut față în deplasare, când moldovenii au făcut instrucție și au câștigat cu 3-0.

Helmut Duckadam, verdict crunt după eliminarea Farului din UCL

Helmut Duckadam, fost președinte de imagine al celor de la FCSB, a vorbit despre eșcul dezastruos al celor de la Farul cu Sheriff Tiraspol. Eroul de la Sevilla a precizat că nu a fost deloc surprins de evoluția slabă a elevilor lui Hagi la Tiraspol, ci de evoluția bună a jucătorilor în meciul tur, de la Ovidiu.

„Eu nu am fost surprins de jocul slab al Farului la Tiraspol. Eu am fost surprins de jocul bun al Farului la Ovidiu. Pentru că campionat nostru e foarte slab. Noi ne bucurăm la niște meciuri aici în campionat. Dar când ieșim afară suntem nicăieri”, a spus Helmut Duckadam la televiziunea DigiSport.

Sheriff Tiraspol - Farul Constanța 3-0

După 1-0 în tur pentru Farul, constănțenii au pierdut cu 0-3 în deplasare și au ratat șansa de a-și asigura prezența în turul doi preliminar pentru calificarea în grupele Champions League.

Talal a deschis scorul în minutul 45+1, iar tabela a rămas nemodificată până la finalul timpului regulamentar. În prelungiri însă Sheriff Tiraspol a dat startul recitalului care i-a adus și calificarea.

Mai întâi, Ngom l-a învins pe Aioani fără nicio problemă, iar Ademo a reluat în poarta Farului cu lejeritate, ducând scorul la 3-0 și eliminând-o, astfel, pe Farul Constanța din Champions League.


Echipele de start

  • Sheriff Tiraspol: Koval - Zohouri, Garananga, Bueno - Badolo, Fernandes, Kyabou, Talal, Apostolakis - Mbekeli, Luvannor
  • Farul Constanța: Aioani - Kiki, Popescu, Boli, Borza - Artean, Nedelcu, Grameni - Mazilu, Rivaldinho, Alibec
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!