alexi pitu Academia Hagi Fotbal intern

Hagi l-a descoperit pe noul INIESTA! El e "neamtul" care face senzatie acum la MONDIALUL juniorilor pentru Romania. VIDEO

Are nume de fotbalist si ADN de campion.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Noiembrie 2014, 15:34
Data actualizarii: Sambata 15 Noiembrie 2014, 15:38

Alexi Pitu a marcat patru goluri in patru meciuri pentru Romania la Cupa Natiunilor din Brazilia, Mondialul juniorilor.

Romania a ajuns in sferturile mondialului juniorilor, dupa ce in optimi a invins-o pe Italia cu 2-0. Pitu a dat ambele goluri.

Povestea lui Alexi Pitu

La finalul Cupei Hagi, la capatul careia Academia Hagi a reusit sa castige si sa-si asigure un bilet in Brazilia, un nume a iesit in fata din echipa "Regelui": Alexi Pitu.

Unchiul sau, Adrian Pitu, a jucat la Steaua si Farul, tatal sau, George Pitu, a fost fotbalist in Germania, la Karlsruhe, iar Alexi e neamt cu acte in regula. Nascut in Germania, a fost adus la varsta de 7 ani in Romania sa isi inceapa cariera fantastica la Academia Hagi.

Alexi a primit trofeul de cel mai bun jucator al turneului, dar si cel de golgeter, iar fazele reusite de el i-au incantat pe toti. Pitu poate juca atat in banda stanga, de unde ii place sa intre in centru, dar si pe pozitia de coordonator, acolo unde antrenorul sau, Constantin Falina, il compara cu Iniesta, starul Spaniei si Barcelonei.

Are tehnica, stie sa paseze, disponibilitate la efort si executii din lovituri libere, iar educatia oferita de Hagi in spiritul primei academii de fotbal din Romania cu ADN european il poate transforma intr-un viitor star pentru cluburile din Liga I si, tinta lui Hagi, nationala Romaniei.

Desi Alexi are cetatenia germana, tatal sau isi doreste sa-l vada in tricoul pe care Hagi l-a purtat odata.

Modifică setările cookies