Academia Hagi Fotbal intern

La 20 de ani de la SFERTUL DE AUR din SUA, pustii lui Hagi egaleaza fac senzatie la Mondial! Maine jucam pentru locul 5 in Brazili

Copiii de la Academia Hagi sunt la Mondialul copiilor de la Sao Paolo!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Noiembrie 2014, 14:27
Data actualizarii: Sambata 15 Noiembrie 2014, 21:00

Etapa I, faza grupelor
ROMANIA - Tunsia 3-0 (Louis Munteanu 2, Alexi Pitu)
Irlanda - Germania 1-0

Etapa a II-a, faza grupelor:
Irlanda - ROMANIA, 0-1 (Louis Munteanu)

Germania - Tunisia

Etapa a III-a, faza grupelor:
Germania - ROMANIA, 0-2 (Louis Munteanu, Alexi Pitu)

Irlanda - Tunisia

Optimi
ROMANIA 2-0 Italia (Alexi Pitu, ambele goluri)

Sferturi
ROMANIA 0-3 Japonia

Meci eliminatoriu pentru locurile 5-6
ROMANIA 3-1 INDONEZIA (Pitu, Munteanu, Pocol)

Duminica, Romania joaca pentru locurile 5-6 la Mondial cu Arabia Saudita! Partida se disputa pe stadionul lui Corinthians!

Zinedine Zidane este ambasadorul turneului

Turneul sustinut de FIFA il are ca ambasador international pe Zinedine Zidane, care nu va putea fi insa prezent la eveniment. Nu va fi criza de nume mari. Cafu, Trezeguet, Ballack si Del Bosque vor fi la Sao Paulo. Meciurile incep vineri, iar competitia se incheie duminica. Romania e in grupa cu Germania, Irlanda si Tunisia. Sunt 8 grupe de cate 4 echipe, primele doua se califica in optimile de finala.

Vedeta Romaniei, Alexi Pitu, viseaza sa le calce pe urme altor pusti geniali care au devenit fotbalisti celebri. Lacazette de la Lyon, Jones de la Man United si Giovani dos Santos de la Villarreal sunt doar 3 dintre numele lansate la mondialul copiilor.

Academia e in premiera castigatoare a Cupei Hagi, cea care desemneaza participanta Romaniei la Mondial. Anul trecut, Electrica Timisoara a terminat pe locul 28 din 32 de echipe la turneul final. Wembley sau Bernabeu sunt stadioanele pe care s-au dat luptele pentru titlul mondial in ultimii ani.

Modifică setările cookies