VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali, dezvăluiri uluitoare! De ce a fost condamnat Dragnea la închisoare: „I-a promis lui Florinel că-l pune prim-ministru!”

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Mai 2022, 12:42
Data actualizarii: Luni 23 Mai 2022, 12:51

Gigi Becali a fost invitat telefonic la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena. 

FCSB a bifat al șaptelea an consecutiv în care nu câștigă titlul în Liga 1. Roș-albaștrii au terminat la un punct în spatele CFR-ului, iar singura alinare a fost că au învins-o în ultimul meci direct, 3-1. 

FCSB a jucat ultima partidă a sezonului la Buzău. Oficialii de la CSA Staua nu i-au permis accesul în stadionul din Ghencea. Doar că de la refuzul „militarilor”, Gigi Becali (63 ani) a ajuns să dezvăluie cum a fost condamnat Liviu Dragnea (59 ani) la închisoare. Omul de afaceri susține că fostul președinte PSD a plătit pentru că nu și-a respectat promisiunea față de Florian Coldea (51 ani, n.r. fostul director adjunct al SRI). 

Gigi Becali: „Coldea a făcut statul vertical”

„Știi care e treba? Dragnea a intrat în închisoare că nu l-a pus prim-ministru pe Dîncu. El promisese că-l pune pe Dîncu (n.r. actualul ministrul al Apărării) prim-ministru. I-a promis lui Florin Coldea că-l pune pe el. Nu s-a ținut de cuvânt, iar Florinel Coldea s-a supărat pe el. Atunci, Coldea a făcut statul vertical, așa zice el că l-a făcut. 

Vertical înseamnă cum e la Putin. Miliardele la el, iar ceilalți care nu-i dau lui, pușcărie. Așa era și la Florinel, dacă erai cu el, erai bine. Dacă nu, pușcărie”, a declarat Gigi Becali la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!