Gigi Becali poate să-și ia laudele înapoi! Decizia luată de Răzvan Burleanu în legătură cu regula U21

Gigi Becali Razvan Burleanu regula u21 Fotbal intern Gigi Becali / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Iunie 2024, 20:59
Data actualizarii: Sambata 01 Iunie 2024, 21:05

Gigi Becali s-a întrecut în urmă cu doar câteva zile în laude la adresa lui Răzvan Burleanu, susținând că nu-l va mai critica pe acesta, deoarece în mandatul său naționala României s-a calificat la Euro.

Un alt motiv pentru care patronul FCSB nu mai vrea să intre în conflict cu Răzvan Burleanu este reprezentat de faptul că ar fi aflat de intenția președintelui FRF de a renunța la regula U21.

Se pare însă că sursele lui Gigi Becali nu sunt de încredere din moment ce Fanatik a anunțat astăzi că Burleanu nu are nicio intenție de a reunuța la regula U21, cel puțin în următorii doi ani, mai ales după ce Daniel Pancu (selecționerul naționalei de tineret) a criticat vehement un astfel de demers.

„O mare prostie! O imensă prostie! Vom rămâne fără jucători la loturile naționale. Cea mai mare prostie, e opinia mea și nu mai insist.

Jucătorii tineri vor crește înconjurați de 25 de străini și vor fi doi jucători tineri într-un lot din România. Eu așa prevăd. Dacă dispare regula U21, vom avea… nimic! Nu vom mai avea nimic. Uitați nivelul ăsta de echipe naționale! Așa e viziunea mea și încerc să anticipez.

Nu știu, dacă le oferi bonusuri importante, probabil că și cluburile vor ține cont. Dacă sunt bonusuri importante, da, mai sunt șanse”, a spus selecționerul României U21.

Becali îl vrea pe Burleanu la UEFA

"De ce să cadă Burleanu? Dacă el are la UEFA acolo… e român, lasă-l să crească la UEFA acolo. Ce pierdem noi dacă creştem un român la UEFA? Câştigă fotbalul. Dacă a calificat… gata, acum îl laud.

Să dăm Cezarului, ce-i al Cezarului! Nu putem să criticăm toată viaţa. Hai să îl criticăm toată viaţa pe Gigi Becali. Bine, mă, critică-l pe Becali pentru ce face rău. Dar ce a făcut bine?

Ce a făcut Burleanu? Ce a făcut acolo nu a făcut el, a făcut Coldea şi Securitatea. Dar el a calificat echipa, că el e stăpân acolo. Atâta timp cât el e stăpân acolo, e meritul lui. 

Când omul face, trebuie să-l lăudăm. Nu face nici măgării. Arbitrajul s-a mai reglat. Am înţeles că o să scoată şi regula U21", a spus Gigi Becali, pentru sursa citată mai sus.

Răzvan Burleanu a preluat frâiele Federației Române de Fotbal, în martie 2014, la doar 29 de ani, înlocuindu-l pe Mircea Sandu, care condusese forul național vreme de 24 de ani.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!