VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali, moment de căință după o avalanșă de critici la adresa justiției: „Ce nebun sunt! Fac păcate... nu pot să tac!?

Gigi Becali a avut o nouă intervenție spectaculoasă la PRO ARENA în emisiunea „Ora exactă în sport” în care a criticat justiția din România.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Iulie 2022, 13:29
Data actualizarii: Duminica 03 Iulie 2022, 13:36

Supărat că echipa sa nu poate juca în Ghencea deși stadionul a fost construit din bani publici, Gigi Becali a început o adevărată tiradă împotriva autorităților din țara noastră.

Când a realizată că ajunsese prea departe cu discuția, Gigi Becali s-a căit și avut o reacție savuroasă, certându-se singur pentru cum a vorbit despre procurori și cerându-le scuze celor pe care îi criticase mai devreme.

„Știi care e cea mai mare nebunie a României în sport? România a făcut din banii românilor 3 stadioane, fără să pun Arena Națională. Avem stadioane noi în București, dar echipele nu au unde să joace.

Cum să fac eu stadion? De ce? Pentru ce să fac stadion? Credeți că în România o să fie nebunia până la infinit? Încet, încet, încet... Copiii de securiști o să fie mai moderni, nu vor mai avea mentalitatea «să fie totul la noi». Au făcut școli în America, Anglia. Nu o să mai aibă mentalitatea aia nebună.

Spun securiști în sens peiorativ. Le-aș zice ofițeri de informație. Ei așa fac. Ai pomenit asemenea tupeu? Spun «Noi mergem și studiem dosarele pe câmpul tactic». Ce câmp tactic ai în justiție? Îi dai pușcărie lui Becali?

Avocații spun că judecătorii și-au câștigat pozițiile, că DNA nu mai are putere în fața lor. Asta e foarte bine.  Le rup nasul procurorilor.

Trebuie să răspundă. Dacă un procuror nu răspunde... Cu «Portocală» (n.r – procurorul Mircea Negulescu) ce se mai întâmplă? El falsifica probe, procurorul din cazul meu viola drepturi. Îi dădeam mesaje și îi spuneam că e mai rău ca «Portocală». OK, ești rău. Inventează probe. Dar să violezi drepturi și justiția... Știi de ce «Portocală» e bine mersi? Pentru că un securist în apăra. 

Tu dai pușcărie, mă? Ești Dumnezeu? Dai ordine că te crezi Dumnezeu. Pușcărie, pușcărie... 

Uite ce fac... Am zis să nu răspund la telefon că m-am gândit că iar facă păcate. Am luat-o de la fotbal și am ajuns să fac păcate mari și am ajuns să judec pe toată lumea.

Mai bine nu răspundeam. O să schimb numărul de telefon și o să vă spună MM Stoica care e treaba cu FCSB și Tavi Popescu. Doamne, iartă-mă că m-a luat valul. Băi, dar ce nebun sunt, mă... Băi, dar nu pot să tac? Mai bine închid telefonul. Doamne, miluiește”, a spus Gigi Becali la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă însport”.

FCSB, încă două amicaluri programate

FCSB se află în acest moment în perioada de pregătire. Clubul patronat de Gigi Becali se antrenează la baza din Berceni și a disputat deja două meciuri amicale, ambele câștigate la scor de tenis de câmp.

Program meciuri amicale FCSB

29 iunie - FCSB - Sfântul Gheorghe 6-0

2 iulie - FCSB - Zimbru Chișinău 6-1

6 iulie (ora 18:00) - FCSB - CS Mioveni

9 iulie (ora 20:00) - FCSB Oțelul Galați

Amicalul de marți cu Oțelul Galați va fi transmis LIVE pe PRO ARENA și VOYO de la ora 20:00 și se va disputa pe stadionul din Galați.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!