NEWS ALERT Gigi Becali, auto-denunț în direct! Cum și-a bătut joc de justiția din România, ajutat de Gheorghe Hagi

Gigi Becali Danut Lupu Gheorghe Hagi inchisoare justitie Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Octombrie 2023, 12:10
Data actualizarii: Marti 03 Octombrie 2023, 12:19

Patronul lui FCSB a explicat cum s-a sustras obligațiilor impuse în vremea în care era la închisoare.

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a declarat marți dimineața cum vrea să-l ajute pe Dănuț Lupu, fostul fotbalist al lui Dinamo condamnat la 7 luni de închisoare cu executare pentru că a condus ani la rând fără permis.

În plus, Becali a explicat cum s-a sustras obligațiilor impuse, cu ajutorul lui Gheorghe Hagi, în vremea în care a fost încarcerat.

”Metoda” Gigi Becali de la Academia Hagi, pregătită acum pentru Dănuț Lupu la Academia FCSB

”De ce să mă șocheze, mă (n.r. - sentința în cazul lui Dănuț Lupu)? Și dacă e fost mare fotbalist scrie la lege că n-are voie pușcărie? 

N-a fost el atât de mare. A fost la Dinamo Miliția. Și ai văzut Miliția că s-a debarasat? 

El (n.r. - Dănuț Lupu) tot timpul a fost împotriva mea, dar îi trimit hârtie. I-a dat 7 luni, face 3 luni jumate în regim deschis. 

Pac hârtie eu, vreau să angajez de la Penitenciar un deținut care a fost fotbalist, mijlocaș, dădea pase bune, care a fost la o echipă care a câștigat campionatul. Adică semnalmentele lui. Altfel nu ți-l dă.

Cum ”a tăiat frunză la câini” Becali la Academia Hagi

Trimit o mașină, îl ia pe Lupu dimineață la ora 7, îl duce la mine, la Berceni. Taie frunză la câini acolo! Ce să facă?  

Așa îmi spunea și mie. Venea controlul de la ANP la mine și îmi zicea la Hagi, la Academie, să iau și eu o cârpă. 

Mi-a dat cârpa și i-am aruncat cârpa în față. Băi, eu sunt Becali, eu nu șterg. Mănâncă tu și directorul de la ANP cârpa. 

Pe mine m-a angajat Hagi să fac scheme tactice de joc, că așa scrie, unul priceput la fotbal. Nu spunea că angajează unul care să șteargă bine cu cârpa. Vreau să-l ajut pentru că omul la suferință trebuie ajutat orice ar face. Mai mult decât atât, m-a deranjat că i-au desfăcut contractul de muncă. Dacă era un infractor, bine, dar a condus fără carnet. Să-l arunci ca pe o măsea stricată? 

Patronul FCSB împotriva ”Miliției”

Ai văzut ce a făcut Miliția? Cu ce a afectat imaginea clubului? Tot Miliția a rămas Dinamo. O glorie a ta și să-i desfaci contractul? 

Uite cum a fost Hoeness la Bayern Munchen. 35 de milioane evaziune fiscală. L-au angajat, trimitea clubul, lucra acolo. 35 de milioane evaziune la ei în club, iar Lupu a condus și el fără carnet. 

Becali spune că știe cum se pot scrie cărți în închisoare

Vezi Miliția? Nu e corect ce face. Poate să scrie și o carte. Merge, se poate. Poți să faci două cărți pe an, iar din două cărți nu-ți mai dă 30, îți dă 20 și ceva. Lasă că le știu eu pe astea!

Un sfat pentru el? O să fie greu pentru el, dar într-un fel e bine. Nu mai poate să... (n.r - face semn că bea). El e prieten bun cu ăla... era un director gras, negru acolo. El venea pe acolo, pe la ăla. 

Normal că are o prietenie acolo, la Jilava, dar la regimul deschis nu are ce să-ți facă. Stai în celulă cât vrei, ieși când vrei prin curte. Dacă eu fac o hârtie de angajare, ei nu o pot refuza, n-au cum. O să rezolv eu și treaba asta cu pușcăriile în vreo doi ani. Facem lege clară ca deținuții, care sunt fără violență, 25 de zile acasă obligatoriu!”, a lămurit lucrurile Gigi Becali marți dimineața.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!