Gigi Becali csa steaua stadion ghencea Fotbal intern Gigi Becali

Gigi Becali anunță sfârșitul CSA Steaua: „S-a găsit o gaură de 20 de milioane de euro”

Corpul de Control trimis de premierul Marcel Ciolacu la CSA Steaua, după ce reprezentanții clubului au încerat să blocheze accesul FCSB pe stadionul din Ghencea ar fi găsit mai multe nereguli.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Duminica 13 August 2023, 10:57
Data actualizarii: Duminica 13 August 2023, 11:03

Gigi Becali, patronul FCSB susține că s-arfi găsit o gaură de 20 de milioane de euro în actele clublui și că, cel mai probabil, echipa de fotbal a CSA Steau va dispărea în câteva luni.

„Am auzit că s-a găsit o gaură de 20 de milioane de euro. CSA Steaua se va desființa în câteva luni. Dar nu vreau să spun mai multe pentru că nu vreau să avem iar probleme. Se supără iar cei de acolo pe noi”, a spus Becali, potrivit Fanatik.

Guvernul României ar fi trimis corpul de control la CSA Steaua

FCSB a încercat să ajungă la o înțelegere cu oficialii CSA Steaua pentru închirierea arenei din Ghencea, la meciul cu Dinamo (disputat pe 22.07.2023, scor 2-1), însă rezultatul a fost unul negativ.

În urma negocierilor eșuate, Marcel Ciolacu ar fi decis să trimită corpul de control la CSA Steaua, pentru verificări cu privire la activitatea desfășurată de club din ianuarie 2021, de când a fost dat în folosință stadionul.

PRO TV anunța atunci că se dorește analiza la sânge a acțiunilor întreprinse de administratorii clubului și motivul pentru care s-ar fi refuzat închirierea arenei.

Potrivit informațiilor, corpul de control a vizat verificarea modului în care se respectă legile și normelor interne privind administrarea complexului sportiv din Ghencea, dar și modul în care s-au obținut veniturile și cum au fost gestionate câștigurile și cheltuielile.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!