Gigi Becali a mai încasat o lovitură de la Florin Talpan! Anunțul făcut de fanii steliști

Gigi Becali csa steaua FCSB Florin Talpan Fotbal intern Gigi Becali / Captură de ecran PRO TV
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Martie 2024, 16:33
Data actualizarii: Duminica 03 Martie 2024, 16:37

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a mai bifat o victorie în lupta pe care o duce cu Gigi Becali, patronul FCSB, liderul din Superliga.

Juristul Armatei a reînnoit în 2023 la OSIM marca „Steaua București”, iar în urma acestui demers CSA se va putea folosi de brand pentru încă zece ani, până în 2033.

Suporterii steliști privesc acest lucru ca pe o mare victorie în lupta lor cu patronul FCSB.

„Marca Steaua București a fost reînnoită la OSIM până în anul 2033. Colonelul Florin Talpan a umilit din nou clona din satul Mogoșoaia, județul Ilfov. În timp ce societatea FC FCSB SA se luptă în Justiție pentru a anula toate mărcile din istoria CSA Steaua, colonelul Talpan a apărat încă o dată numele și emblema clubului militar.

Florin Talpan a depus la OSIM o cerere de reînnoire a mărcii Steaua București – stema purtată în prezent de Secția de Fotbal din cadrul CSA Steaua.

Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM) a analizat actele depuse la dosar de juristul Armatei si a admis cererea de reînnoire a mărcii Steaua.

Titularul și proprietarul mărcii? Clubul Sportiv al Armatei Steaua București – instituție de drept public aflată în subordinea Armatei Române (MApN).

Stema Secției de Fotbal se va bucura de protecția oferită de lege încă 10 ani de acum înainte, până în anul 2033, atunci când CSA Steaua va depune o nouă cerere de reînnoire”, se arată în comunicatul emis de Glasul Armatei.

Steaua a câștigat procesul pentru palmares cu FCSB

Clubul de fotbal CSA Steaua (echipă deţinută de Armată) rămâne doar cu palmaresul din perioada 1947 - 1998, a decis Curtea de Apel Bucureşti, însă hotărârea instanţei nu este definitivă.

În iulie 2019, Tribunalul Bucureşti a atribuit CSA Steaua palmaresul echipei de fotbal "Steaua Bucureşti" de la înfiinţare, respectiv 1947, până în anul 2003.

FCSB a făcut apel, iar pe 28 iunie 2021 Curtea de Apel Bucureşti a dat parţial dreptate clubului patronat de Gigi Becali, în sensul că CSA Steaua a primit palmaresul doar pentru perioada 1947 - 1998.

FCSB a făcut recurs şi la decizia Curţii de Apel Bucureşti, iar Instanţa supremă a dispus ca procesul să se rejudece la CAB.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!