Gica Popescu Gheorghe Popescu Fotbal intern

Gica Popescu vorbeste pentru prima data despre una dintre marile probleme ale fotbalului: "Cand jucam in strainatate, mi s-a propus sa aranjez meciuri PE BANI MULTI"

Citeste si - "Nu am voie, legal, sa candidez la sefia FRF in 2018!" Gica Popescu, despre o posibila revenire in fotbal: "As fi mers cu Hagi la Rubin Kazan"

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2016, 19:04
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2016, 20:09

La aproape un an de la eliberarea din inchisoare, Gica Popescu a vorbit mai pe larg despre ultima perioada a vietii sale, dar si despre planurile de viitor. Fostul lider al Generatiei de Aur a recunoscut ca nu mai are "tragere de inima" pentru o noua candidatura la sefia FRF, dar si ca a primit o oferta, impreuna cu Hagi, de la Rubin Kazan, in vara (DETALII AICI).

Fostul mare fotbalist roman a mai vorbit si despre unul dintre flagelurile care si-au pus amprenta pe fotbal de-a lungul vremii - asa numitele "blaturi".

Gica Popescu a dezvaluit ca a primit de-a lungul carierei sale in strainatate propuneri de a aranja meciuri, sumele fiind unele "importante".

Popescu, care a jucat la PSV, Tottenham, Barcelona si Galatasaray, spune insa ca nu are probe in acest sens.

"Am avut propuneri cand jucam in strainatate pe bani multi sa aranjez meciuri. Nu erau pentru pariuri, nu se juca la pariuri pe vremea respectiva. Nu am dat curs niciodata unei asemenea propuneri.

Dar nu pot sa va dau mai multe amanunte, pentru ca nu am probe. Si daca nu ai probe, nu are niciun rost sa vorbesti", a spus Gica Popescu la Digisport.

De-a lungul carierei, Popescu a jucat pentru Universitatea Craiova, Steaua, PSV, Tottenham, Barcelona, Galatasaray, Lecce, Dinamo si Hannover 96.

Modifică setările cookies