Gica Popescu FRF Gica Hagi Rubin Kazan Superliga

"Nu am voie, legal, sa candidez la sefia FRF in 2018!" Gica Popescu, despre o posibila revenire in fotbal: "As fi mers cu Hagi la Rubin Kazan"

Gica Popescu spune ca sunt sanse minime sa revina in fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2016, 18:25
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2016, 18:28

Gica Popescu spune ca Viitorul este singurul club din Liga I la care ar fi dispus sa lucreze. Deocamdata nu se gandeste la asta, pentru ca functia de presedinte de club ii este interzisa prin lege. "Director sportiv? Nu, Hagi acopera foarte bine partea tehnica."

Nici la alegerile FRF din 2018 nu are voie sa candideze.

"Initial, eu nu am vrut sa candidez in 2014. Dar a fost multa lume care a zis ca e momentul ca noi, cei din Generatia de Aur, sa ne implicam. Aveam cel mai important lucru, entuziasmul."

"Aveam sustinere, interna si externa, si am plecat la drum cu o echipa foarte buna."

"Mie mi-a disparut acel entuziasm. Nu il mai simt."

"Din punct de vedere legal, nu am voie sa candidez. Abia la urmatoarele alegeri am voie (in 2022)."

"Ce pot sa fac in fotbal? Presedinte nu pot, pentru ca nu am acest drept. Ce as putea sa fac?"

"Nu am puterea financiara sa sustin un club de fotbal. Singurul proiect de care m-as apropia ar fi proiectul lui Gica Hagi. Dar nu ca investitor.", a spus Popescu la DigiSport.

Gica Popescu a dezvaluit faptul ca a avut o oferta de la Rubin Kazan in aceasta vara. Rusii l-au vrut pe Hagi antrenor si pe Popescu director sportiv.

"Au fost discutii cu Rubin Kazan, acolo as fi mers sa fac meseria de director sportiv. Dar Gica a refuzat oferta, a fost decizia lui."

Modifică setările cookies