Gica Hagi sustine noul proiect al FRF: "Avem nevoie de educatie profesionala!" Ce a declarat legendarul fotbalist 

Gheorghe Hagi Academia Nationala de Fotbal Echipa Nationala Federatia Romana de Fotbal Razvan Burleanu Fotbal intern Gica Hagi sustine noul proiect al FRF: "Avem nevoie de educatie profesionala"
Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 15 Aprilie 2021, 18:07
Data actualizarii: Joi 15 Aprilie 2021, 19:03
Federatia Romana de Fotbal a lansat astazi Academia Nationala de Fotbal.

Proiectul isi propune contunarea strategiei de dezvoltare fotbalului romanesc din punct de vedere educational si profesional. Se asteapta ca aceasta academie sa ofere cat mai multi experti in domeniul administratiei sportive. Astfel ca, reprezentantii cluburilor de fotbal din Romania spera sa se ajunga la nivelul urmator.

Gheorghe Hagi, detinatorul clubului Viitorul Constanta, este incantat de ideea Federatiei si pare sa fie, dupa multi ani, pe aceiasi lungime de unda cu Razvan Burleanu, rivalul sau traditional.

"Consider foarte buna initiativa FRF de a infiinta o Academie de Fotbal care sa ajute la dezvoltarea fotbalului romanesc. Avem nevoie de educatie profesionala si de manageri sportivi, asa cum gasim si in fotbalul european si mondial", a spus Hagi, pentru site-ul Federatiei Romane de Fotbal.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!