Giani Kirita andrei nicolescu Dinamo Fotbal intern Giani Kiriță

Giani Kiriță, deranjat de discursul lui „Nicolesco”: „Păi, stai așa, hai să găsim soluții! Se acoperă unii pe alții”

Dinamo a fost umilită de FC Hermannstadt în etapa cu numărul 13 din Superliga și a ajuns la al șaselea meci consecutiv fără victorie în Superliga.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Octombrie 2023, 20:09
Data actualizarii: Marti 24 Octombrie 2023, 20:10

Situația lui Dinamo îl îngrijorează pe fostul „câine” Giani Kiriță, care a susținut că i-ar plăcea să vadă mai multe măsuri concrete luate de conducerea din „Groapă” și să-i vadă cum „se acoperă unii pe alții”.

Kiriță este de părere că Dinamo ar trebui să-și schimbe strategia și în ceea ce privește transferurile, renunțând la fotbaliștii străini și bazându-se mai mult pe jucători autohtoni.

„Nu ziceai tu după meciul cu CFR Cluj să avem răbdare, că Dinamo o să fie tare. Cum facem acum? E un dezastru total. Dacă ajungi să te bată Hermannstadt cu 0-4, chiar dacă este o echipă bună, este dureros.

Indiferent ce s-ar întâmpla este foarte dureros. Doar că am analizat discursul domnului ‘Nicolesco’ și într-un fel nu prea mi-a plăcut pentru că oarecum se acoperă unul pe altul.

Giani Kiriță, iritat de discursul lui Andrei Nicolescu

‘Dacă e să retrogradăm, asta este! Dăm vina pe mine’. Ia toată treaba asta asupra lui. Cam așa a părut discursul lui. ‘Dăm vina pe mine’. Stai puțin, mai întâi să găsim soluții, nu să ajungem să dăm vina pe cineva. Încă avem posibilitatea să aducem soluții la Dinamo.

Mie mi-ar plăcea să aducem și jucători români. Știți foarte bine ce am pățit când am retrogradat. Au fost jucători străini foarte mulți. Mulți dintre ei au plecat, nu se mai știe nimic de ei, nu-i interesează de Dinamo.

La Dinamo ar trebui să vină doi-trei jucători străini buni. Restul trebuie să aducem jucători români care să joace pentru Dinamo. Sibiul de unde a luat, Galațiul de unde a luat? Din iarnă am înțeles că o să facem și noi rost de bani.

La Dinamo trebuie să fie aduși jucători români care să înțeleagă ce înseamnă și să joace pentru Dinamo. Jucătorii străini sunt mercenari. Vin, joacă, pleacă indiferent dacă vor câștiga ceva. Ei nu pun suflet, își iau banii și au plecat, chiar dacă au retrogradat.

Nu e vorba că n-aș veni. E vorba că n-a venit nimeni să îți propună. Ei nu vor să aducă oameni care să înțeleagă și să-i ajute pe jucătorii români care sunt acolo ce înseamnă spiritul lui Dinamo. Nu vor asta. 

Primesc sute de mesaje pe rețelele de socializare. ‘Giani, vino la Dinamo și pune-i la punct!’. Ei trebuie să vină spre mine. Să vin cu mentalitatea mea de fotbalist. Nu să mă autopropun eu”, a spus Giani Kiriță, potrivit Fanatik.

Dinamo ocupă penultima poziție în clasamentul Superligii, cu nouă puncte după 13 etape. Următoarea rundă, „câinii” primesc vizita lui Poli Iași, vineri, de la ora 20:30.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!