Corvinul Hunedoara autism Liga 3 Fotbal intern

GALERIE FOTO Gest superb al clubului Corvinul Hunedoara pentru un copil care suferă de autism! ”Vă prezentăm un nou jucător”

Gruparea de tradiție din fotbalul românesc evoluează în prezent în Liga 3, unde are un parcurs perfect: șapte victorii în primele șapte etape.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Octombrie 2022, 10:49
Data actualizarii: Joi 13 Octombrie 2022, 10:56

Corvinul Hunedoara, club din Liga 3, a prezentat miercuri ”un nou jucător”, în persoana unui copil în vârstă de șapte ani, care suferă de autism.

”Clubul nostru a prezentat, astăzi, un nou jucător!

Faceţi cunoştinţă cu Rareş Jiglea care, deşi suferă de autism, este unul dintre cei mai ambiţioşi, curajoşi şi determinaţi băieţei din câţi există!

La şapte ani, are trei mari pasiuni: Corvinul, anatomia corpului uman şi castelele! Cunoaşte, în detaliu, jocul echipei noastre, jucătorii, meciurile şi datele statistice legate de favoriţii în alb-albastru. Iar astăzi a avut şansa să împărtăşească toate aceste lucruri cu ei! 

A pus întrebări, a primit răspunsuri, apoi a predat corviniştilor o veritabilă lecţie de anatomie. Iar asta pentru că micuţul Rareş ştie toate oasele corpului uman, pe care le-a învăţat într-un timp record! Ba mai mult, faptul că s-a născut în oraşul Castelului Corvinilor l-a făcut să vrea să afle poveşti şi despre alte castele din lumea întreagă, detalii pe care le-a înmagazinat, cu mare atenţie, şi pe care le povesteşte ori de câte ori are ocazia!

Iar vizita lui Rareş ne-a înseninat ziua, astfel că i-am oferit, în dar, un tricou cu semnăturile tuturor jucătorilor şi staff-ului tehnic, o eşarfă şi un poster cu favoriţii săi! Şi i-am promis că-l aşteptăm şi-n zi de meci, să ne dea, din nou, o doză consistentă de energie pozitivă! 

Mulţumim, Rareş! Eşti unul dintre noi!”, a postat Corvinul pe pagina oficială de Facebook.

Echipa din Hunedoara are un start perfect de campionat: este lider în Seria 9 din Liga 3, cu 7 victorii din tot atâtea meciuri, la opt puncte distanță de locul al doilea.

Foto: FC Corvinul 1921 Hunedoara

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!