VIDEO „Autismul e diagnosticat ca boală, dar uitați-vă la Messi, el e autist!” Cântărețul care a șocat cu declarația sa 

Lionel Messi Anuel AA autism Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Decembrie 2023, 17:34
Data actualizarii: Vineri 01 Decembrie 2023, 17:35

Lionel Messi (36 ani) a semnat în vara acestui an cu Inter Miami, după despărțirea de Paris Saint-Germain. 

Argentinianul a fost întâmpinat ca un superstar la Miami, după ce a semnat cu echipa condusă de David Beckham, la jumătate de an după ce a devenit campion mondial cu Argentina. Leo Messi a ales Statele Unite ale Americii ca destinație după ce a părăsit Europa, deși a recunoscut că a mai avut oferte de la cluburi de top, dar și că și-ar fi dorit să se fi putut întoarce la Barcelona. 

Meciurile lui Inter Miami au fost asaltate de celebritățile din SUA, iar la unul dintre ele a participat și cântărețul Anuel AA (31 ani) din Puerto Rico. Artistul l-a întâlnit pe fotbalistul argentinian de câteva ori de atunci, iar acum a șocat cu o declarație făcută în cadrul unui interviu acordat. 

Anuel AA: „Messi e autist și e cea mai influentă persoană din lume!” 

Vorbind despre autism, o tulburare care împiedică dezvoltarea, cauzată de funcționarea atipică a creierului, Anuel AA este de părere că nu ar trebui considerat ca fiind o boală și l-a oferit exemplu pe Leo Messi, asigurând că fotbalistul ar suferi de autism.  

„Autismul e diagnosticat ca o boală datorită medicilor care au vrut să îi pună acest nume, dar în realitate autismul... uitați-vă la Messi, Messi e autist și e cea mai influentă persoană din lume, dacă ne bazăm pe realitatea persoanelor de pe pământ, e cea mai influentă personalitate. 

Cum poate fi un handicap dacă Messi este cel mai bun fotbalist din lume? Trebuie să ai talent, într-adevăr, pentru că dacă era handicap, el nu ar fi avut talentul să execute. El nu știe să joace fotbal și atât, Messi e super-influent, nu doar în fotbal, face tot felul de afaceri. Simt că e ca o super-putere. 

Există oameni care o cataloghează ca fiind o boală, așa îl diagnostichează”, a declarat Anuel AA în cadrul interviului care a devenit viral pe rețelele sociale. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!