"Fumezi iarbă?" Roy Keane, pus la punct după atacul devastator la adresa lui Erling Haaland

Erling Haaland JJ Watt Roy Keane Fotbal intern Erling Haaland / Sursă: Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Aprilie 2024, 18:10
Data actualizarii: Joi 11 Aprilie 2024, 18:18

Replică dură primită de Roy Keane după ce l-a criticat pe Erling Haaland.

Fostul star NFL și co-proprietar al lui Burnley, JJ Watt, a lansat un atac dur la adresa legendei Manchester United, Roy Keane, după comentariile critice ale acestuia la adresa atacantului lui Manchester City, Erling Haaland.

Keane a stârnit controverse luna trecută când a susținut că jocul general al lui Haaland poate fi comparat cu cel al unui "jucător din liga a doua", după remiza 0-0 a lui Manchester City cu Arsenal. 

  • Erling Haaland / Sursă: Getty Images

Afirmația legendei lui Manchester United a atras critici din partea lui Pep Guardiola, antrenorul lui City, dar și din partea altor nume importante din fotbal.

JJ Watt, nemilos cu Roy Keane

JJ Watt a avut însă cea mai acidă reacție la adresa lui Keane, întrebându-l direct pe acesta în podcastul Stick to Football: "Atacant de liga a doua? Fumezi iarbă?".

Keane s-a apărat, susținând că nu înțelege de ce comentariile sale au stârnit atâta controversă. El a susținut că îl laudă pe Haaland în mod regulat, dar consideră că jocul său general este deficitar.

"Mă bucur că nu ești de acord cu mine, nu mă aștept ca oamenii să fie de acord cu mine. ‌Jocul lui general, săptămână de săptămână, nu este nici pe departe suficient de bun", i-a răspuns Keane lui Watt, citat de Mirror.

Cotat la 180 de milioane de euro de site-urile de specialitate, Erling Haaland a marcat 30 de goluri și a oferit șase pase decisive în cele 37 de meciuri disputate în acest sezon în tricoul lui Manchester City.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!