sondaj Fotbalul romanesc SOC. Fotbal intern

Fotbalul romanesc, zguduit din temelii! Care a fost cel mai SOCANT moment al sezonului?

Intr-un fotbal in care antrenorii se inghesuie sa refuze cea mai titrata echipa, lucrurile nu aveau cum sa fie normale. Voteaza cel mai socant moment al sezonului recent incheiat!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Iunie 2011, 13:58
Data actualizarii: Joi 09 Iunie 2011, 13:58

Fotbalul romanesc are tendinta de a soca din cand in cand.
Nu ar fi ceva iesit din comun daca nu s-ar fi intamplat patru astfel de socuri in ultima perioada.

Tragedia lui Nesu

Plecat in Olanda sa isi urmareasca visul si sa stea departe de cosmarul din Liga 1, Mihaita Nesu a patit o adevarata tragedie cand a fost accidentat de un coleg la antrenament, suferind o fractura in zona cervicala.
A stat in spital nemiscat cateva saptamani, inainte sa dea primele semne de revenire. Chiar daca situatia lui este departe de a fi buna, Nesu a putut sa isi miste mana si piciorul pe partea dreapta, semn ca paralizia completa este scoasa din calcul.

Miracolul Otelul

Primul titlu in Moldova, primul titlu in istoria Otelului Galati, primul titlu din palmaresul celui mai selectionat jucator din istoria nationalei.
Otelul Galati a socat pe toata lumea cu rezultatul din acest sezon, demonstrand inca o data ca bugetele sunt batute mereu de daruire si organizarea jocului.

Retrogradarea Timisoarei

Terminarea campionatului nu a insemnat si incheierea conflictelor. Poate cel mai mare scandal din fotbalul romanesc de la "Bricheta" incoace s-a iscat intre FC Timisoara si FRF, aceasta din urma refuzandu-i licenta Timisoarei, trimitand-o din Champions League in Liga a 3-a.

Retragerea lui Chivu de la Nationala

Si pentru ca totul sa fie in moarte clinica, cel mai constant jucator din ultimii ani, Cristian Chivu, a decis sa renunte la echipa nationala si implicit la banderola de capitan.
Chivu a ales sa se retraga din motive atat personale cat si sportive, iar golul lasat intr-o nationala si asa in lipsa acuta de "talent" este imens.

 

Modifică setările cookies