Florinel Coman, salariu de boier în Qatar! Câți bani va câștiga winger-ul

Florinel Coman Al Gharafa FCSB Fotbal intern Florinel Coman / Foto - Getty Images
Ionuț Stoica
Data publicarii: Marti 25 Iunie 2024, 18:55
Data actualizarii: Marti 25 Iunie 2024, 18:55

Gigi Becali a oferit detalii despre salariul pe care Florinel Coman îl va primi la Al-Gharafa.

Florinel Coman, jucătorul celor de la FCSB, va ajunge în Orientul Mijlociu din sezonul viitor.

Al Gharafa, formație din Qatar, a activat clauza de reziliere a winger-ului, în valoare de 5 milioane de euro. Transferul urmează să fie finalizat după ce Coman va efectua vizita medicală și va semna contractul.

  • Florinel Coman / Foto: Getty Images

Gigi Becali a dezvăluit ce salariu va avea Florinel Coman

Latifundiarul din Pipera a confirmat că winger-ul român în vârstă de 26 de ani va câștiga două milioane de euro anual, plus bonusuri. 

Gigi Becali a ținut să scoată în evidență și că acest salariu este considerabil mai mare decât cel al altor jucători români din Qatar, precum Nicolae Stanciu sau Dennis Man, care câștigă între 1-1,5 milioane de euro pe an. 

"Eu i-am spus. M-a întrebat. I-am zis să-l întrebe pe Stanciu, pe Man, pe cineva, dacă ia cineva două milioane! Nimeni! 1,5 milioane, 1,3 milioane, 1,1 milioane. Două milioane plus bonusuri (n.r.- cât va lua Florinel Coman)", a dezvăluit Gigi Becali, potrivit Digi Sport.

Florinel Coman se desparte de gruparea roș-albastră după șapte ani, timp în care a strâns 233 de meciuri, a marcat 63 de goluri și a oferit 62 de pase decisive. Achiziționat în 2017 de la FC Viitorul pentru 3 milioane de euro, Coman a cucerit două trofee cu echipa bucureșteană: o Cupă a României și un titlu de campion.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!