Florin Talpan FCSB Fotbal intern Florin Talpan

Florin Talpan anunță că a început demersurile pentru ca FCSB să fie retrogradată în Liga 5: „Mă voi lupta!”

Emoții pentru FCSB. Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, care câștigat pe bandă rulantă dosare cu Gigi Becali, susține că a început demersurile pentru retrogradarea vicecampioanei.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Octombrie 2023, 15:47
Data actualizarii: Marti 31 Octombrie 2023, 15:49

Potrivit lui Talpan, clubul patronat de Gigi Becali ar trebui retrogradat în Liga 5, deoarece, în 2003, ar fi obținut în mod incorect dreptul de a activa în prima ligă.

„În continuare, susțin public că FCSB trebuie să fie retrogradată în liga a cincea.

Având în vedere hotărârile pronunțate de către instanță și faptul că ei nu dețin palmaresul nici din 2003-2017. Nu s-a scris pe nicăieri că perioada 2003-2017 aparține FCSB.

Ei s-au trezit direct la facultate fără să mai urmeze școala generală. Ei s-au trezit direct la facultate. Cum e moda la noi cu politicienii. Prima funcție a lor este ministrul. 

Eu deja intervențiile astea le-am făcut, numai că cei din club, nu știu cu cine vorbesc ei pe la Federație, dar le-au zis să nu țină cont de ce scrisori trimit eu. Fac ce vor. Eu am făcut demersurile la FRF.

Domnul Burleanu a primit aceste notificări din partea mea, dar se face că nu le vede. Dacă va fi nevoie și după cum vor evolua lucrurile, eu mă gândesc la o acțiune prin care să cerem despăgubiri și pe FRF”, a dezvăluit Florin Talpan, potrivit Fanatik.

Juristul CSA nu renunță nici la procesul privind palmaresul

Florin Talpan l-a dat în judecată pe Gigi Becali și solicită ca acesta să achite către CSA Steaua suma de 37 de milioane de euro, prejudiciu pentru folosirea abuzivă a mărcii Steaua.

„Vă dați seama că trebuie recuperați banii, oricum există dosarul acela pentru recuperarea prejudiciului și mă voi lupta. Eu cred că cei din MApN vor să mă îndepărteze pentru ca să se uite urmele. Eu știu foarte multe”, a mai spus Talpan.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!