Lovitura pusă la cale de Lazio înainte de dubla cu CFR Cluj! Contract până în 2027 și salariu uriaș

Lazio - CFR Cluj Lazio mattia zaccagni Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Februarie 2023, 17:50
Data actualizarii: Miercuri 15 Februarie 2023, 17:50

"Dubla" Lazio - CFR Cluj din Conference League se va juca pe 16 și 23 februarie, amble partide fiind transmise în direct pe PRO Arena și VOYO

Lazio e în discuții pentru a-i prelungi contractul mijlocașului Mattia Zaccagni (27 de ani) în această perioadă. Italianul a fost transferat în vară de la Verona pentru 7,1 milioane de euro și a impresionat rapid în tricoul echipei biancoceleste.

Mattia Zaccagni poate semna un nou contract cu Lazio!

Chiar dacă a semnat în vară un contract valabil până în 2025, Zaccagni este în discuții pentru o nouă înțelegere, valabilă până în 2027 și cu un salariu de 2,5 milioane de euro pe an.

”El își dorește să rămână mult timp la Lazio”, a spus tatăl lui Mattia, citat de jurnalistul Nicolo Schira.

Verona l-a transferat pe Zaccagni în 2014 pentru o sumă simbolică, 10.000 de euro, de la Bellaria IM. Evoluțiile sale i-au adus un împrumut la Lazio în 2021, după care a fost transferat definitiv în 2022.

În acest sezon, Zaccagni a marcat de opt ori pentru Lazio, cifră la care se mai adaugă cinci pase decisive în 27 de partide jucate în toate competițiile. Site-urile de specialitate îl evaluează pe fotbalistul italian la 22 de milioane de euro.

Maurizio Sarri, înainte de Lazio - CFR Cluj: "Voi face echipa în funcție de cât de obosiți sunt jucătorii"

Întrebat dacă va prioritiza campionatul și dacă la meciul cu CFR Cluj va intenționa să folosească jucători care au evoluat mai puțin în acest sezon, Maurizio Sarri nu a oferit un răspuns concret, explicând că va decide echipa de start în funcție de gradul de oboseală al elevilor săi.

"Fiecare competiție europeană trebuie respectată și asta vom face. Campionatul ne poate oferi accesul la venituri mai mari, însă, dacă vorbim despre partea sportivă, o competiție europeană trebuie să ne intereseze.

Voi face alegerile legate de echipa de start în funcție de cât de obosiți sunt jucătorii. Încă nu știu cine va fi în poartă", a spus Sarri, citat de TMW.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!