Explicația lui Todoran după rușinea de la Erevan. Cine e vinovat și unde s-a pierdut calificarea în dubla cu Karagandy

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 31 Iulie 2021, 11:10
Data actualizarii: Sambata 31 Iulie 2021, 11:52

Dinu Todoran susține că la București s-a pierdut calificarea.

Dinu Todoran a vorbit azi, în timpul unei conferințe de presă, despre eliminarea echipei sale, FCSB, din turul II preliminar al Conference League. 

După ce au câștigat pe Național Arena, scor 1-0, elevii lui Dinu Todoran au pierdut la penalty-uri în Armenia, la Erevan, cu formația din Kazahstan, Karagandy.

Gruparea patronată de Gigi Becali a avut o evoluție neconcludentă, fără atitudine și ambiție, cu un joc dezastruos în compartimentul defensiv, care și-a arătat din nou fragilitate. 

Todoran: "A fost doar un accident!"

"Intrăm în galeria echipelor cu rezultate rușinoase. Trăiesc cu speranța că a fost doar un accident și că jucătorii vor demonstra acest lucru. Toți suntem vinovați!

Îmi pare rău pentru milioanele de suporteri pe care i-am dezamăgit. Nu rămâne decât să dăm 100% pe viitor și să demonstrăm că a fost doar un accident. Am încredere în jucătorii pe care îi am la echipă.

La Erevan s-a pierdut calificarea, plecam favoriți. Aveam toate atuurile, jucam pe teren neutru. Indiferent cine a intrat, trebuia să câștigăm. Nu aveam voie să nu ne calificăm", a declarat Dinu Todoran, azi, într-o conferință de presă. 

Returul dintre Şahtior Karagandy şi FCSB, din turul secund preliminar al Conference League, s-a terminat dezastruos pentru echipa antrenată de Dinu Todoran.

După 1-0 în turul de pe Arena Naţională (gol Cordea), echipa roș-albastră a pierdut cu 2-1, 5-3 (d.l.d), la Erevan.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!