GALERIE FOTO Ely Fernandes i-a iertat pe dinamoviști, dar a scos din joc un adversar. Jucătorul lui U Cluj, protagonist în două faze-cheie din prima repriză

Ely Fernandes U Cluj - Dinamo Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Mai 2022, 21:12
Data actualizarii: Sambata 21 Mai 2022, 21:59

U Cluj - Dinamo, meci din turul barajului de menținere/promovare în Liga 1, a avut în prima repriză mai multe faze importante. 

La meciul arbitrat de Cătălin Popa, în fața a 15.000 de spectatori, elevii lui Erik Lincar au deschis scorul în minutul 14 prin Remacle, după o gafă impardonabilă comisă de portarul "câinilor", Eșanu. 

Șapte minute mai târziu, Tescan s-a distrat cu apărarea oaspeților, l-a angajat ideal pe Ely Fernandes, care deși se afla într-o poziție excelentă, singur cu portarul lui Dinamo, a șutat mult pe lângă poartă. 

Ely Fernandes l-a scos din joc pe Aloe

Tot Ely Fernandes a fost protagonistul unui moment dur în prima repriză. La un duel aerian cu Aloe, stoperul oaspeților, Ely Fernandes l-a lovit cu capul în pomete pe dinamovist, care s-a prăbușit pe gazon. Centralul Cătălin Popa a făcut semne disperate spre echipele medicale, iar cel mai afectat a fost Aloe. 

Antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin, a comunicat cu echipa medicală, iar doctorul echipei l-a informat pe tehnicianul ceh că Aloe, comoționat, nu mai poate continua. Imediat, stoperul "câinilor" a fost înlocuit cu Răzvan Patriche. 

Popa i-a arătat cartonașul galben lui Ely Fernandes.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!