Elias Charalambous Dorin Rotariu FCSB Fotbal intern Elias Charalambous

Elias Charalambous s-a lămurit în privința lui Dorin Rotariu! Reacție tranșantă după debutul la FCSB

Venit de doar trei săptămâni la FCSB, Dorin Rotariu a debutat deja la echipa lui Gigi Becali din postura de titular.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Octombrie 2023, 13:50
Data actualizarii: Sambata 28 Octombrie 2023, 13:51

Deși a fost lăudat pentru atitudinea de la antrenamente, Rotariu nu a reușit să se ridice la așteptările lui Gigi Becali, fiind înlocuit la pauza meciului cu Voluntari, scor 0-0.

Elias Charalambous, antrenorul FCSB-ului, l-a lăudat pe noul jucător al vicecampioanei, susținând că în ciuda faptului că nu s-a evitențiat, a dat un randament bun.

Charalambous: „Atitudinea sa înseamnă mult pentru noi”

„Ca să fiu mulţumit de un jucător nu e vorba doar de jocul lui, ci şi de atitudinea pe care o are. El s-a pregătit bine din prima zi de când a venit, arată o atitudine foarte bună la antrenamente şi a dat tot ce a putut la meciul din etapa trecută, aşa ca nu am nimic rău de spus despre 'Roti'.

Am de spus doar lucruri bune, are dorinţă să joace, însă a lipsit mult timp. Uneori nu eşti în cea mai bună formă sau în cea mai bună zi, dar atitudinea sa înseamnă mult pentru noi”, a spus Elias Charalambous, înainte de meciul cu Petrolul Ploiești.

FCSB ocupă primul loc în clasament, cu 30 de puncte, trei mai multe decât principala urmăritoare, CFR Cluj. Ultima echipă de pe podium este Rapid, cu 23 de puncte.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!