Aflata pe ultimul loc, Petrolul ia un atacant care a jucat la Steaua si Dinamo: "Imi doresc sa joc si sa redevin golgheter"

Aflata pe ultimul loc, Petrolul ia un atacant care a jucat la Steaua si Dinamo: "Imi doresc sa joc si sa redevin golgheter"

Saint Etienne - ASA Targu Mures e joi, ora 21:00, in direct la Sport.ro! 

Aflati intr-o situatie dificila, cu doar 3 puncte acumulate in primele 4 etape, care ii situeaza in acest moment la -3, ploiestenii de intaresc pentru a reveni in fruntea clasamentului.

Petrolul a pornit campionatul cu sase puncte de penalizare, iar primele meciuri n-au adus cele mai bune rezultate.

Astfel, cu speranta ca vor reveni in lupta pentru Play Off, conducatorii Petrolului l-au convins pe Valentin Lemnaru (31 de ani) sa semneze un contract pentru acest sezon.

Fost jucator la Dinamo si Steaua, dar si la Universitatea Cluj, Lemnaru a avut o perioada mai dificila, dar acum spune si el ca e gata sa revina la forma de altadata.

Petrolul a profitat de dificultatile financiare ale celor de la U Cluj si l-a luat pe Lemnaru.

"M-am inteles cu Petrolul pana la vara, a contat enorm ca am fost dorit. Chiar imi doream sa joc, am stat destul in afara fenomenului si imi este pofta sa dau goluri.

Am vazut echipa jucand, are jucatori buni, antrenor tanar si talentat, semisca bine si sunt sigur ca pot ajuta sa jucam in Play Off. Am discutat chiar cu patronul Dan Capra si vreau sa cred ca am facut o alegere buna", a spus Lemnaru pentru ph-online.roVIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
BRAT