FOTO ȘI VIDEO Echipa din Liga 3 care transferă pe bandă rulantă portughezi și olandezi de la Ajax Amsterdam, NEC Nijmegen sau Sparta Rotterdam

Rapid Brodoc Ajax Amsterdam Bart Fumuyala Sandro Da Silva Sidikie Turay Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Februarie 2023, 11:49
Data actualizarii: Joi 09 Februarie 2023, 11:58

Rapid Brodoc este penultima în clasamentul Seriei 1 din Liga 3 și a adus în această iarnă mai mulți fotbaliști străini.

Aflată pe penultimul loc în clasamentul Seriei 1 din Liga 3, Rapid Brodoc are o campanie de transferuri spectaculoasă în această iarnă.

Clubul din județul Vaslui i-a transferat deja pe Sidikie Turay (”Olandezul zburător este primul străin care a semnat cu echipa noastră, devenind astfel primul stranier din istoria scurtă a clubului nostru”), fundaș stânga de 22 de ani format de NEC Nijmegen, pe Matic Sever, mijlocaș lateral sloven în vârstă de 22 de ani, și pe Codruț Anghel, fostul mijlocaș de la Sportul Studențesc care în ultimele sezoane a evoluat în Bulgaria, Suedia și Polonia.

În plus, Rapid Brodoc anunță că ”testează în aceste zile noi fotbaliști, majoritatea străini. Tehnicianul Romică Dorin intenționează să finalizeze lotul până la sfârșitul acestei săptămâni”.

Astfel, la amicalul de la Roman, 4-2 cu CSM Pașcani, pe teren s-au aflat mai multe nume noi. 

Bart Fumuyala a jucat la Ajax Amsterdam

Portughezul Sandro Da Silva și-a trecut numele pe lista marcatorilor. Acesta evoluează pe postul de mijlocaș central, are 24 de ani și dublă naționalitate portughezo-olandeză, ultima oară evoluând la clubul Ytterhogdals IK.

Sandro Da Silva s-a format la Sparta Rotterdam.

Pe teren s-au mai aflat Bart Fumuyala, mijlocaș defensiv în vârstă de 23 de ani, de naționalitate olandeză, format la academia lui Ajax Amsterdam, care ultima oară a evoluat la Alphense Boys, și fundașul Sem Daniel Muamba (tot olandez), de 23 de ani.

Rapid Brodoc anunță ”alte surprize în zilele următoare”

Muamba a jucat ultima oară în campionatul Cehiei, la Jiskra Modra, și s-a pregătit în ianuarie alături de Sandro Da Silva, la Ytterhogdals IK.

Ambrosio Preira, mijlocaș central portughez deja trecut la 22 de ani pe la cluburi din Anglia, Polonia, Germania, Slovacia și Croația, se află și el pe lista clubului din Brodoc, care anunță ”alte surprize în zilele următoare”.

Foto: Rapid Brodoc

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!