Din retur vor fi sase arbitrii la fiecare meci! Tudor, Balaj si Hategan au facut curat la locul de munca! VIDEO

Autor: Sport.ro
Luni 10 Februarie 2014, 22:32

►E Valen-Team: golul pluteste in aer! Vineri LIVE Sport.ro: Special Steaua – Chiajna! FA CUP: Sambata 14:45 Sunderland – Southampton si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

Arbitrii au dat azi zapada de pe stadion, la Brasov, unde au testat si noua regula, care din aceasta saptamana se va aplica si la noi. Vor fi 6 arbitri la fiecare meci. Fanii glumesc pe internet. Cluburile trebuie sa-si mareasca bugetele. Nota de plata pentru arbitri va fi mai mare.

Tudor, Balaj si Hategan au facut curat la locul de munca. Au pus mana pe lopeti ca sa nu-si rupa gatul pe terenul inghetat de la Brasov. Vineri, de ziua indragostitilor, Steaua - Chiajna va fi primul meci de campionat cu 6 arbitri. Inca doi vor fi cu ochii in patru, la cele doua porti, ca sa evite golurile fantoma.

"Am venit mai repede, trebuia terenul pregatit sa exersam cu arbitrii aditionali", a spus Deaconu.

"Ati intalnit cazuri in care chiar si cu arbitrii aditionali jucatorii sa fie la fel de recalcitranti, sa incerce sa pacaleasca? Ati vazut vreo societate perfecta? toata lumea trebuie sa incerce ceva ?", a spus si Tudor.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Președintele Iohannis reacționează la apelul public privind plagiatul: ”Am toleranță zero”
BRAT
Modifică setările cookies