SUPER REPORTAJ din Soci, satul din Romania unde SAHUL e sport olimpic :) "Cum? Skeleton? E cu patinele acelea care sar?" VIDEO

Autor: Sport.ro
Marti 11 Februarie 2014, 01:51

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

Nu-i nevoie sa cheltuiesti 50 de miliarde de dolari, cum au facut rusii. Te poti distra pe zapada si in Romania. Chiar la Soci, in satul din judetul Iasi. Satenii n-au auzit de skeleton. La Olimpiada lor poti sa te dai doar cu sania.

Locuitorii din satul aparut pe vremea lui Stefan cel Mare tresar in aceste zile cand peste tot in lume se vorbeste despre Soci si jocurile de iarna. 

Reporterul ProTV a stat de vorba cu cativa locuitori din Soci, Romania, sa afle daca stiu ce se intampla acum in Rusia:

Reporter: Ati auzit de skeleton?
Fanica Carpala, locuitor in Soci, Romania: Cum?
R: Skeleton:
Fanica Carpala: A, nu, eu ma uit numai la fotbal. 

Reporter: Skeleton?
Neculai Sahlean: E cu patinele acelea care sar? Da, am auzit...

Pe primarul din Soci il cheama Gospodaru. Satenii il compara cu Putin. Neculai Sahlean, locuitor in Soci, spune: "Se potriveste exact cum e domnul Putin. Practica multe sporturi."

Liviu Aioanei, viceprimar in Soci, spune: "S-au organizat de catre scoala mai multe sporturi. Sanius... sporturi de iarna."

La Soci, in Iasi, saniusul se practica pe dealurile din sat.

Reporter: Ce sporturi se practica la Soci?
Ion Visan, locuitor: Sincer sa fiu, sah se mai joaca. Noi astia mai in varsta...

Barna: Trebuie un parteneriat cu BOR în campania de vaccinare. Bănescu: "E bine să ne amintim că avem 18 culte religioase"
BRAT
Modifică setările cookies