Dialog incredibil între Narcis Răducan și mama unui băiat care înjura Dinamo: "E pe stadion, face ce vrea"

Narcis Raducan csa steaua Dinamo Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Februarie 2023, 16:43
Data actualizarii: Miercuri 08 Februarie 2023, 17:46

CSA Steaua și Progresul Spartac au jucat un meci amical, încheiat la victoria gazdelor, scor 4-0.

La partida care s-a desfășurat în Complexul Ghencea a fost prezent și Narcis Răducan, care a dorit să-și susțină fiul, rezervă la CSA Steaua.

În timpul partidei, Narcis Răducan a avut un schimb de replici neașteptat cu mama unui copil care scanda cuvinte obsecene împotriva formației Dinamo.

Deși a încercat să o roage să-l oprească pe băiat, mama acestuia i-a oferit un răspuns neașteptat: "Așa e cântecul, așa îl cântă. E pe stadion, face ce vrea. Nu-mi educi tu mie copilul, pe stadion se înjură, se strigă «M**e Dinamo!». Altfel îl duceam la biserică", citează gsp.ro.

 

Reacția lui Narcis Răducan despre evenimentele de la meci
 

"A fost ceva pașnic. Era un copil foarte drăguț acolo, care a cântat toată repriza. Chiar mi-a plăcut de el. Dar la un moment dat a început să înjure de Dinamo. I-am zis să nu înceapă cu astea, mai bine să îi încurajeze pe ai lui, că e cel mai bine și îi ajută mai mult. Sigur că mama lui i-a luat apărarea, a zis că e la stadion și trebuie să înjure. 'Nu, doamnă, nu trebuie neapărat să înjure. E un copil foarte bun și e foarte bine ce a făcut până acum'.

Să nu-i învățăm de mici să înjure. A fost ceva foarte pașnic, nu s-a pus problema de scandal. A fost o simplă discuție, nu cred că trebuia să devină subiect de presă. Mă bucur că crește o altă generație de suporteri, dar m-aș bucura să strige mai multe încurajări. Vă dați seama că nu eram cel mai în măsură să-i iau partea lui Dinamo. Nu conta ce echipă înjura, dar cântase foarte frumos pentru Steaua, până atunci", a declarat Narcis Răducan, la finalul partidei.  

VIDEO | Cum se comportă Narcis Răducan cu fiul său la meciuri: „E un sfat și pentru ceilalți părinți!” 
 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!