Gigi Becali Mihai Onicas Speranta Nisporeni Steaua Fotbal intern

Destinul INCREDIBIL al stelistului anuntat de Becali drept "cel mai bun mijlocas din Europa"! Unde a ajuns sa joace azi

Gigi Becali spera sa scoata milioane de euro pe el. Jucatorul nu a confirmat, iar cariera sa a luat-o la vale.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Iulie 2015, 09:34
Data actualizarii: Luni 20 Iulie 2015, 09:34

In 2009, Mihai Onicas avea 19 ani si era promovat la prima echipa a Stelei. Vazut ca un "urmas al lui Radoi", inchizatorul era una dintre marile sperante ale lui Gigi Becali pentru o afacere de milioane:

"Onicas asta va fi jucatorul cel mai cautat din Europa. Este un fotbalist excelent, dar e inca tanar. A jucat perfect si nimeni nu-i mai ia locul in echipa. (...) Steaua va bate tot ce va intalni, va spulbera tot. (...) Acum cred ca ne putem bate cu cei mari, pentru ca ne vom face o echipa de tineri", declara patronul Stelei la acel moment.

Din acea clipa, Onicas a fost imprumutat la Poli Iasi, FCM Tg. Mures, ASA Tg. Mures, Urziceni si Viitorul, pentru ca in urma cu un an sa ajunga la Olimpia Satu Mare, in Liga a II-a.

Astazi, Onicas a fost anuntat drept noul transfer al Sperantei Nisporeni, o nou promovata din Moldova, anunta Publika.md

"Din punctul meu de vedere este un pas inainte. Aici campionatul este in continua crestere si ma bucur ca am facut acest pas", a declarat mijlocasul dupa transferul la Speranta Nisporeni.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!