Fotbal intern

Decizie de ultimă oră luată de Angelescu, patronul Rapidului. Se retrage din firmă după 12 ani. Ce planuri de viitor are

Victor Angelescu a luat o decizie curajoasă în aceea ce-l privește.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 15:33
Data actualizarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 15:41

Actionarul majoritar de la Rapid, Victor Angelescu, a părăsit firma APS Holding, acolo unde activa de 12 ani.

Cu ce se ocupă firma APS Holding: „Desfăşurăm o gamă completă de activităţi, incluzând servicii prestate pentru terţi, gestionarea portofoliilor de credite neperformante pentru investitorii instituţionali şi achiziţionarea integrală a portofoliilor de creante neperformante”, se arată în prezentarea firmei.

Angelescu vrea să aibă mai mult timp pentru Rapid

Victor Angelescu a luat decizia de a se retrage din APS Holding, deoarece își dorește să se dedice mai mult echipei de fotbal.

„M-am simtit grozav în cei 12 ani în APS. M-am bucurat de fiecare zi, de fiecare provocare și de fiecare succes. Pe măsură ce compania a crescut, am câștigat noi experiențe. Sunt foarte recunoscător pentru oportunitatea de a face parte dintr-o echipă internațională. Acum vreau să mă concentrez pe deplin pe FC Rapid București și pe primul sezon din prima ligă de fotbal”, a spus Victor Angelescu, potrivit ProSport.

Rapid are meci sâmbătă seară! Giuleștenii o întâlnesc, în deplasare, pe Universitatea Craiova, de la ora 20:00. Cele mai tari faze vor fi pe sport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies