Liga 1

VIDEO Laurențiu Reghecampf surprinde înaintea duelului cu Rapid: „Fanii nu vor vedea o echipă aşa cum şi-o doresc”

Reghecampf, mesaj care îi va nemulțumi pe fanii Universității Craiova.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 10:43
Data actualizarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 10:47

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, vineri seara, că formaţia sa, care s-a confruntat în ultima perioadă cu mai multe cazuri de Covid-19, trebuie să joace inteligent meciul cu Rapid şi să se gândească numai la rezultat.

„A fost o vacanţă scurtă în care am întâmpinat foarte multe probleme, cu jucători cu Covid, cu jucători accidentaţi... nu a fost o pregătire aşa cum ne-am fi dorit-o, dar sperăm ca reacţia jucătorilor pe care îi avem disponibili în momentul de faţă să fie una bună. E foarte greu să spun acum cât de pregătiţi sunt jucătorii după perioada de izolare. Vom vedea reacţia lor mâine seară. Dar cu siguranţă pentru noi va fi un meci foarte greu. Trebuie să fim atenţi, nu suntem la turaţie maximă. Trebuie să jucăm inteligent şi să ne gândim numai la rezultat. Rapid este o surpriză a campionatului, o echipă nou-promovată, dar cu tradiţie în fotbalul românesc şi iubită de foarte mulţi oameni”, a afirmat Reghecampf într-un interviu publicat pe pagina de Facebook a clubului.

Reghecampf: „Fanii nu vor vedea o echipă aşa cum îşi doresc ei!”

El a adăugat că suporterii care vor fi prezenţi în tribune pot ajuta foarte mult echipa în acest meci.

„Cu ajutorul fanilor, care îmi doresc să vină în număr foarte mare, sper să reuşim un rezultat pozitiv. La nivelul nostru de pregătire şi la nivelul ritmului nostru de joc, fanii vor juca mâine un rol foarte important. De aceea avem mare nevoie de ei. Trebuie să aibă răbdare, nu vor vedea o echipă aşa cum îşi doresc ei, adică agresivă, dar să fie siguri că jucătorii care vor intra pe teren îşi vor da viaţa”, a precizat Reghecampf.

Universitatea Craiova întâlneşte, sâmbătă, de la ora 20:00, pe teren propriu, formaţia FC Rapid, într-o partidă contând pentru etapa a 22-a a Ligii 1.

Modifică setările cookies