De ziua lui, Gica Hagi a facut ce stie cel mai bine: s-a bagat la fotbal! :) "Regele" a ratat telefonul presedintelui Iohannis

Hagi a facut ce stie el mai bine de ziua lui: s-a bagat la fotbal, in Antalya. Telefonul lui Iohannis l-a prins la antrenament pe Hagi, astfel ca nu a putut raspunde. Presedintele i-a trimis un cos de flori.

In Turcia, Hagi a primit un mesaj de la cel care i-a luat numarul 10 la Galatasaray: "Nici acum n-am loc de tine la Galata", a glumit olandezul Wesley Sneijder.

Toate Mondialele si Europenele isi strang superstarurile intr-un album. De ziua lui, Hagi a primit propriul sau album. Contine doar abtibilduri cu cele mai tari momente din cariera sa ! A fost cadoul special din partea Pro TV.

Hagi a incins gratarul in Turcia si a dat liber la sampanie. In frunte cu Banel si Ianis, fotbalistii sai de la Viitorul i-au cantat La Multi Ani.

Inaintea petrecerii, Hagi nu s-a putut abtine si a jucat fotbal.

S-a ales cu mai multe surprize dupa antrenament. AS Roma i-a trimis un tricou cu numarul 50, iar vedeta Galatei, Sneijder i-a trimis un mesaj. Olandezul poarta acum numarul lui Hagi la Galata.

"Stiu ca ai facut o treaba excelenta la acest club, esti o legenda! Inca esti un zeu aici, toti vorbesc despre tine", a spus Sneijder.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Prioritățile pe care Ioana Mihăilă le are la conducerea Ministerului Sănătății
BRAT
Modifică setările cookies