David Miculescu a glumit pe seama lui Octavian Popescu după victoria din Supercupa României

David Miculescu FCSB Octavian Popescu Fotbal intern Octavian Popescu / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Iulie 2024, 08:27
Data actualizarii: Vineri 05 Iulie 2024, 08:56

FCSB și-a adjudecat trofeul Supercupei României, după ce s-a impus cu 3-0 în fața Corvinului Hunedoara în meciul de deschidere al noului sezon.

David Miculescu, marcatorul primului gol al FCSB-ului, a susținut după meci că își dorește să marcheze cât mai mult în acest sezon.

Mai mult, acesta a glumit pe seama lui Octavian Popescu, care tocmai ce a trecut prin două operații în ultimele trei patru săptămâni, susținând că și-ar dori să marcheze atât de mult încât să-l facă pe Tavi Popescu să nu mai revină la echipă. :)

„Suntem foarte bucuroși că am reuşit să câştigăm. A fost puţin mai greu, până am reuşit să deschidem scorul. S-a văzut că a fost primul meci şi Ştefănescu e un jucător nou, mai trebuie puţin şi ajugem să ne înţelegem.

Nu pot să spun că a fost presiune, dar a fost această formulă nouă, a fost abia al treilea meci cu Ştefănescu, mai avem puţin până când ne vom înţelege pe teren.

Tavi Popescu, ținta glumelor lui David Miculescu

Nu este presiune, mă ambiţionez mai mult, sper să înscriu la fiecare meci, să-mi ajut colegii. Revin şi ceilalţi, sperăm să intre de mâine, de când vom începe antrenamentele pentru meciul cu Virtus.

Îşi dorea de mult acest transfer, este o pierdere, dar ne bucurăm pentru el. Îmi doresc să marchez cât mai mult şi să nu mai vină Tavi la echipă”, a spus David Miculescu, la Digisport.

Tavi Popescu a încheiat prost sezonul trecut, cu doar două goluri în Superliga și oferind doar trei pase decisive, în 33 de meciuri jucate.

Fotbalistul de bandă este cotat la 2,3 milioande euro de site-urile de specialitate și mai are contract cu FCSB până în vara anului 2025.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!