"Lui Chiricheș nu-i venea să creadă!" Sergiu Buș, dezamăgit după înfrângerea usturătoare cu FCSB

Sergiu Bus Corvinul Hunedoara FCSB Superliga Sergiu Buș / Sursa: Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Iulie 2024, 22:53
Data actualizarii: Joi 04 Iulie 2024, 22:55

Corvinul Hunedoara (câștigătoarea Cupei) a pierdut fără drept de apel meciul cu FCSB (campioana României) din Supercupa României, scor 3-0, în ciuda faptului că a avut situații multe de a marca.

La finalul meciului Sergiu Buș, care a semnat cu gruparea din liga secundă în această vară, a recunoscut că înfrângerea dură cu FCSB i-a lăsat un gust amar.

Totuși, fotbalistul de bandă a ținut să punteze faptul că echipa sa are valoare și că se așteaptă să facă o figură frumoasă în Europa.

Buș, supărat că echipa sa a pierdut cu FCSB

"Cred că putem fi un pic dezamăgiți astăzi, pentru că deoarece nu am fost suficient de pragmatici la finalizare. Deși au câștigat la scor, cred că am jucat bine în prima repriză, însă ocaziile se întorc în fotbal...

Probabil e și puțină diferență de valoare. Noi putea să profităm, să marcam și să facem 1-1. Duceam meciul 90 de minute și ajungeam la penalty-uri. Dar asta e, îi felicit și sper să învățăm ceva din asta.

Eu am vorbit cu Vlad Chiricheș, nu-i venea să creadă că jucăm așa bine. Vă zic și eu sincer că... de când am venit la echipă... este o echipă foarte frumoasă, cu un grup extraordinar și cu un potențial foarte mare. Chiar dacă din punct de vedere legal ei nu au putut promova la finalul sezonului trecut, eu zic că suntem o echipă frumoasă și că putem face o figură frumoasă în Europa", a spus Sergiu Buș la televiziunea Digisport.

După meciul cu FCSB, Corvinul o va întâlni pe Paks în primul tur preliminar din UEFA Europa League joi, 11 iulie, de la ora 20:00, în Ungaria.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!