Ocupat sa puna gresie si faianta, un fost golgeter al Romaniei anunta atacantul care va uimi lumea!

Autor: Sport.ro
Luni 03 Mai 2010, 14:14
Ocupat sa puna gresie si faianta, un fost golgeter al Romaniei anunta atacantul care va uimi lumea!

A iesit golgeterul Romaniei in sezonul 1999-2000, atunci cand Mutu s-a transferat de la Dinamo la Inter Milano. Acesta a fost si norocul sau - Mutu era golgeterul Romaniei in momentul cand a plecat.

Acum, Marian Savu traieste departe de ochii curiosilor. In fotbalul din Romania nu prea mai este implicat - este agent de jucatori si face afaceri cu fotbalisti in stainatate. "Echipele din Romania nu prea sunt serioase", spune el.

Chiar daca nu mai face parte din fotbalul din Romania, Marian Savu urmareste cu atentie jocul atacantilor din Liga I. Cel mai mult ii place de Bogdan Stancu, pe care-l vede la o echipa mare in viitorul apropiat. "Va ajunge mare de tot. Imi place foarte mult de el. Va fi atacantul de care nationala are nevoie", spune Marian Savu despre Stancu.

Savu este cu ochii si pe cei doi atacanti care conduc clasamentul golgeterilor - Kapetanos si Andrei Cristea.

"Atat timp cat nu marchezi, nu ai valoare de atacant. Golgeterii sunt cei care marcheaza cand ai nevoie, nu cand ai 3 sau 4-0 si mai dau si ei goluri. Si Kapetanos si Andrei Cristea sunt buni, sa vedem acum cine va iesi golgeter. Amandoi sunt oameni de gol, dar au profiluri diferite.

Un atacant este copt pe la 26, 27 de ani. Cam rar sa vezi un atacant foarte bun la o varsta frageda", a spus Marian Savu pentru www.sport.ro

Marian Savu s-a lansat si in afaceri, unde ii merge de minune - are o firma de decoratiuni interioare. "Are succes firma mea. Ma bucur ca am reusit", spune Marian Savu pentru www.sport.ro

Anunțul INML despre cazul Caracal. Ce spun specialiștii despre analizele ADN ale oaselor
BRAT