VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, pregătit să facă pasul către campionatul Angliei: „A negociat, știu foarte bine!”

Dan Petrescu (55 de ani), gata să facă pasul către fotbalul englez din vară.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Martie 2023, 10:51
Data actualizarii: Duminica 12 Martie 2023, 11:11

Antrenorul campioanei CFR, Dan Petrescu, își poate împlini visul de a antrena în Anglia dacă va aduce al șaselea titlu consecutiv la Cluj.

Costel Pantilimon, acum manager general la Politehnica Timișoara, a apărat poarta lui Manchester City și știe că Dan Petrescu a negociat în Anglia.

Patilimon: „Petrescu poate face față în Anglia!”

„Premier League și fotbalul de acolo te atrage. Cred că el (n.r. - Dan Petrescu) e unul din oamenii care pot face față liniștit acolo. A avut discuții, știu și eu foarte bine. M-aș fi bucurat să-l văd mai repede acolo”, apus Costel Pantilimon pentru PRO TV și SPORT.RO.

  • Fostul atacant al lui City, brazilianul Jo a ajuns la Cluj și dacă trece vizita medicală va semna cu CFR. Campioana îi dă un salariu de 15 mii de euro pe lună până la vară.

Dan Petrescu a ajuns pentru prima oară în Anglia la Sheffield Wednesday, în 1994, iar după doi ani a urmat transferul carierei la Chelsea, unde a jucat timp de patru sezoane și jumătate.

Bradford și Southampton au fost cluburile din Anglia pentru care a mai jucat Dan Petrescu. Fostul fundaș a revenit în România în 2002 pentru a-și încheia cariera, la FC Național.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!