"Daca Ibrahimovic imi zicea asa, inseamna ca aveam valoare!" Dezvaluirea fabuloasa a lui Nicky Mitea! Ce porecla ii pusese Ibra
Marti 13 Februarie 2018, 18:39

"Daca Ibrahimovic imi zicea asa, inseamna ca aveam valoare!" Dezvaluirea fabuloasa a lui Nicky Mitea! Ce porecla ii pusese Ibra

Retras din activitate la 32 de ani, Nicky Mitea isi vede acum de afaceri. El spune ca se simte implinit alaturi de sotia si fetita sa.

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Nicky Mitea a vorbit intr-un interviu acordat ProSport. El a spus ca "fotbalul este un capitol inchis" si a dezvaluit ca acum se ocupa cu afaceri imobiliare. El se declara implinit si spune ca face totul pentru sotia si fetita sa.

Mitea a rememorat clipe din perioada in care juca la Ajax. El a povestit mai multe despre relatia sa cu Zlatan Ibrahimovic.

Mitea spune ca Ibrahimovic il striga "Maradona" la antrenamente".

"Daca el imi zicea asa inseamna ca aveam valoare si am demonstrat asta. Nu am stat la Ajax doar sa imbrac un tricou. Sunt unii care pleaca trei, patru luni pe afara, se intorc si zic ca sunt fotbalisti"
, a mai declarat Mitea.Interviu cu singura româncă ce a condus o misiune a Băncii Mondiale. Cum poate fi România competitivă în economia viitorului
BRAT