Fotbal intern

Cum arata TOP 20 al celor mai scumpi jucatori din Romania in 2015. Cine sunt cei doi romani de 20 de milioane de euro

Si in 2015, Vlad Chiriches ramane cel mai scump jucator al momentului.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Ianuarie 2015, 09:59
Data actualizarii: Sambata 10 Ianuarie 2015, 10:05

Primii doi jucatori romani din topul celor mai scumpi fotbalisti din Romania valoreaza impreuna peste 20 de milioane de euro. Vlad Chiriches este cotat in prezent, de catre nemtii de la Transfermakt, la 11 milioane de euro, pentru ca Radu Stefan, locul 2, sa fie cotat la 10 milioane.

Pe 3 este Alexandru Maxim, fotbalist cu probleme la Stuttgart, care inca isi pastreaza cota la 7 milioane de euro. Din Turcia, Bogdan Stancu si-a marit cota la 6 milioane de euro, la egalitate cu Florin Gardos, care incepe sa se impuna la Southampton.

Claudiu Keseru, golgeterul Romaniei, este cel mai scump fotbalist al momentului din Liga I. Costa 4 milioane de euro, aceeasi cota fiind estimata si in cazul lui Alexandru Chipciu.

Topul primilor 10 fotbalisti romani cu cele mai mari cote este completat de Bourceanu, 3.9 milioane de euro, Raul Rusescu, 3 milioane de euro, si Ciprian Tatarusanu, 2.8 milioane de euro.

Din primii 10 fotbalisti romani cu cele mai mari cote, doar Tatarusanu si Bourceanu au avut cota in scadere. Vedeti mai jos TOP 20:

Modifică setările cookies