Cum a răspuns Hervin Ongenda când a fost întrebat când va debuta pentru Rapid

hervin ongenda Adrian Mutu Rapid Fotbal intern
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 03 Martie 2023, 16:48
Data actualizarii: Vineri 03 Martie 2023, 17:04

Hervin Ongenda, unul dintre cei mai valoroși jucători străini care au evoluat în Superliga, a vorbit despre transferul său la Rapid.

Din articol

Francezul școlit la Paris Saint-Germain, unde a jucat alături de Zlatan Ibrahimovic, a jucat la FC Botoșani 108 partide și a devenit unul dintre preferații lui Valeriu Iftime. 

Omul de afaceri de la Botoșani a vrut să-l readucă pe mijlocașul cu gleznă fină în Moldova, însă Ongenda a ales formația lui Adrian Mutu, aflată pe locul 4 în Supeliga, după 28 de runde disputate. 

Ongenda, despre Mutu

Ongenda a vorbit despre Mutu și trage speranțe că va debuta în scurt timp pentru gruparea patronată de Victor Angelescu și Dan Șucu.

”(n.r. cum e Mutu ca antrenor?) E bun, un antrenor bun, cu o tactică bună. Cred că o să fie din ce în ce mai bine. Da, am jucat impotriva lui o dată cand era la Ajaccio. Cred ca toată lumea îl cunoaşte pe Mutu. 

(n.r. nu mai ai mult de aşteptat, nu?) Nu ştiu. Antrenorul decide asta. Eu cred că sunt foarte aproape aproape de revenirea pe teren”, a declarat Ongenda, potrivit Orange Sport.

"Este genul de jucător care destabilizează apărările adverse, exact ce avem noi nevoie. Sperăm să dea totul pentru Rapid, să se ridice la nivelul aşteptărilor şi să ne ajute", a afirmat Mutu, despre Edjouma.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!